lauantai 12. marraskuuta 2016

Inspiroiva Goodio - herkkuja ja silmänruokaa

Helsingissä käsintehtyjä luomuraakasuklaita valmistava Goodio tarjosi meille SObloggaajille mahdollisuuden päästä maistelemaan tuotteitaan. Pidän itse eniten kermaisista suklaamauista, joten valitsin testiin kaksi vaaleammansorttista suklaalevyä ja jätin karvaammat tummat ja tosi tummat maut toisille. 51-prosenttinen Dreamy on yhdistelmä raakakaakaota ja pehmeää kookosta, 50-prosenttisessa Chaissa puolestaan maistuvat itämaiset mausteet. 


Molemmat maistamistani suklaista olivat itselleni hyviä valintoja, sillä nämä maut ovat suosikkejani muuallakin. Kuin takavasemmalta iski kuitenkin armoton inspiraatio näistä kauniista pakkauksista, joissa suklaat toimitetaan. Näiden perusteellahan saisi tehtyä vaikka miten kauniita kynsiä - ja miten upeita designeja Goodion muissa suklaalevyissä onkaan! Voisin helposti askarrella manikyyrejä melkeinpä kaikkien noiden pakkausten pohjalta. 

Ensimmäisenä kynsille oli pakko saada Goodion kookoksisen Dreamyn pakkauksen inspiroima lakkaus. Tiesin, että HëHë-laatalla 024 on täydellinen leimakuvio tätä tarkoitusta varten. Hyvällä säkällä löysin vieläpä varsin hyvän sinisen lakkasävyn leimojen alle.


Kultaiset tekstipainatukset houkuttelivat vielä lisäämään ripauksen kultaa kokonaisuuteen.


Lakkauksen pohjana on Sensinityn vaniljantuoksuinen lakka nro 57. Näitä myydään monessa paikassa, omani olen tainnut hankkia Prismasta ja näin telineen apteekissakin. Edullinen ja ihan hyvä lakka, tuoksu on hyvin mieto. 


Leimat tein Born Prettyn valkoisella leimauslakalla ja HëHën laatalla. Kultainen sydänkiemura on Bundle Monsterin laatalta BM02. Sen leimasin ensin valkoisella ja päälle Colour Aliken kultaisella Golden Queen -leimauslakalla. 


Nämä olivat varsin mieluisat kynnet, joilla olisin viihtynyt pidempäänkin, ellen sattuisi olemaan kynsihörhö, jonka on pakko lakata kynsiään kaiken aikaa. 

Myös Goodion Chai-raakasuklaa innosti kauniilla pakkauksellaan. Tiesin, että täysin vastaavaa leimakuviota on turha etsiä ainakaan omista varastoistani, mutta samanhenkiseen lopputulokseen pääsisi toki pienillä eroavaisuuksillakin.


Olin aika otettu siitä, että löysin tähänkin lakkaukseen aika pitkälti täydelliset värisävyt. Ilmeisen kattava lakkakokoelma, kun pystyy täsmäämään näin hyvin? Lämmin vaaleanpunainen on Essencen Whatever! Siinä on pullossa näkyvä shimmer, joka ei kuitenkaan kynnellä näy juurikaan. Violetteja testasin itse asiassa useampaakin ennen kuin muistin laatikossa lymyävän Konadin violetin leimauslakan. Konadin lakat toimivat ehkä parhaiten kaikista leimauslakoista kirkkaiden leimasimien kanssa.


Kirkas leimasinkaan ei auttanut minua ihan täsmälleen kohdistamaan leimoja. Ei ole helppoa! Kantikas leimakuvio on Cheekyn jumbolaatalta nro 10 ja mandalahenkiset leimat MJ-laatalta XXVI.


Sopivien leimauskuvioiden löydyttyä en meinannut millään keksiä, miten ne asettelisin. Lopulta päädyin leimaamaan mandala-kiekurat keskelle ja paksummat leimat reunoille. Tähän lakkaukseen en halunnut enää lisätä kultaa, vaikka sitä samalla tavalla onkin Chai-raakasuklaan pakkauksessa. Vähemmän oli tällä kertaa enemmän. 


Nyt taidan siirtyä napsimaan loput luomuraakasuklaat suihini. Viikonlopun suuriin suunnitelmiin nimittäin kuuluu rentoutumista ja akkujen lataamista ensi viikolle luvattua työsumaa odotellessa. Olisikohan mulla vielä jotain chai-maustettua teetä...


Rentoa viikonloppua teillekin! 

4 kommenttia:

 1. No nyt on kyllä niin mätsimätsi kynnet! Huikeen hienot ja suklaa kelpais tietty myös ;)

  VastaaPoista
 2. Karkkikynnet kirjaimellisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, totta :D Vähän harmittaa kun nuo suklaat loppui jo.

   Poista

Kerro!