perjantai 25. marraskuuta 2016

Terveisiä Ranskasta: ranskiskooste vuosien varrelta

Neutraalit ja hillityt lakkaukset ovat ihan ehdottomasti suosikkejani. Varsinkin näin talviaikaan mieleni tekee lakata kynsiä nudella, nudella ja nudella. Hyvin usein hillityt ja neutraalit kynnet herättävät myös eniten positiivista huomiota, joten en ole ainut. Kuten tästäkin blogista ja meikäläisen Instagram-galleriasta näkee, kyllä niitä väerjäkin tulee käytettyä ja kauniita sävyjä on loputtomiin. Silti monet suosikeistani ovat juuri tältä understated-osastolta. Päätinkin tehdä pienen koosteen erilaisista ranskiksista ja baby boomereista, joita olen tehnyt. Vaikka tuntuu, että ainahan mulla on jotain tämäntyylistä, ei niitä nyt mitenkään ihan joka riviltä löydy. Taidan ajatella niitä enemmän kuin tehdä. Koosteeseen löytyi kuitenkin aika monta - toki tässä on aikaakin vierähtänyt aika paljon.

Jo ennen lopullista kynsihurahdusta ihastuin glitterliukutippeihin. Oikeastaan lopullinen hurahdus tapahtuikin siinä vaiheessa, kun tajusin etsiväni kissojen ja koirien kanssa valkoista pikkuglitteriä tätä tarkoitusta varten. Samassa paketissa taisi tulla vähän leimausjuttuja ja siinä sitä sitten oltiin. Glitterliukuhimotus iskee aina välillä, viimeksi tässä viikon sisään. Ranskistyyliin glitterliukuja on tullut tehtyä monella värillä. Tässä niistä suosikkeja:

China Glaze The Outer Edge sopii hempeään ranskisteluun.

OPI Simmer & Shimmer esimerkkinä värikkäästä glitterliukutipistä.

China Glaze Novassa on eri kokoisia pieniä hopeahologlittereitä - ihan suosikki glitterliukulakka!
Olenkin maininnut aiemmin, etten ihan klassisessa ranskalaisessa manikyyrissä tykkää liian kovasta kontrastista "vapaan kasvun rajalla". Siksi en ole tainnut koskaan tehdä kokonaista ranskista pelkällä valkoisella tipillä. Rajaa voi pehmentää glitterillä, jolloin kontrasti ei ole niin vahva.

Tämän glitterpommin hillittyydestä voitaneen olla pariakin eri mieltä - mutta lasketaan samaan kastiin :D

Tämä taitaa olla tekemistäni kynsistä lähinnä klassista ranskista kirkkaanvalkoisella tipillä.

Eikä sen toki tarvitse valkoinen olla, jos ei siltä tunnu. 

Värillisessä tipissä kontrasti ei jostain syystä haittaa niin paljoa. Ehkä siksi, ettei esimerkiksi sininen tippi mitenkään edes yritä jäljitellä "luonnollista" lopputulosta.Kirkkaiden leimasimien ansiosta ranskistipin saa nykyään kohdistettua aika kivasti myös leimaamalla. Itse onnistun siltikin saamaan usein edes yhden kuvion vähän vinoon, mutta onneksi se nyt ei ole niin vakavaa. Tämäntyylisiä leimoja voisin harrastaa useamminkin:


Leimaten on toteutettu myös tämä chevron-tipillinen, morsiushenkinen ranskis puhtaanvalkoisine tippeineen:


Pehmeä baby boomer on yksi suosikeistani. Baby boomerissa klassinen valkoinen tippi yhdistyy nudeen liukuvärillä. 

Tässä on käytetty shimmerillistä valkoista, jolla saa yllättävän erilaisen lookin verrattuna cremeen!


Baby boomeria ei useinkaan halua edes lähteä peittämään koristeluilla. Mitäpä siihen lisäämään?

Sellaisia ranskiksia ja ranskishenkisiä lakkauksia olen onnistunut väkertämään. Nämä lakkaukset ovat noin puolentoista vuoden ajalta, joten kynsien malleissa ja pituuksissa on vaihtelua (sekä kuvausolosuhteissa). Minä lähden nyt jatkamaan Ranskan-valloitusta - baby boomereissa. Instasta voi käydä kurkkimassa, olisiko nähtävissä maisemia #mynailsandmyview-tyyliin. Myös snapchatiin päivittyy kuulumisia välillä: @kynsitic :)

2 kommenttia:

Kerro!