Tekstien takana

Tätä blogia kirjoittaa kolmekymppinen kääntäjä, hullu kissanainen ja ikuinen heppatyttö, joka on nyt vielä vanhoilla päivillään mennyt hurahtamaan kynsilakkoihinkin. Olen täyttänyt internetiä vuosia nimimerkillä hanska ja muutama vuosi sitten perustetun uuden blogin myötä vaihtui lopulta myös nimimerkki muotoon Hannatic. Nimen synnystä voit lukea täältä ja blogin ensimmäisen postauksen esittelyineen täältä.

Asun Seinäjoella kahden hassun kissan ja yhden kuuman jalkapalloilijan kanssa. Teen töitä kotitoimistostani päin käännösalan yrittäjänä ja sisällöntuottajana sekä lisäksi teen osa-aikatöitä ihmisten parissa myös näiden seinien ulkopuolella. Nautin molemmista töistäni kovasti ja parasta on, että ne ovat lähestulkoon toistensa vastakohtia. 

Olen ennen kaikkea eläinrakas ja vaikka ihmisiäkin on hyvä olla ympärillä, eläimet tulevat aina ensin. Jos jossain on eläin, näen sen jo kaukaa enkä välttämättä huomaa ihmisiä ollenkaan. Harrastan ratsastusta välillä intohimoisen tavoitteellisesti ja välillä vähemmän kovasti kilpaillen. Olen ratsastanut käytännössä aina, joskin päälajini siitä tuli vasta näin aikuisiällä.

Hannatic-blogissani kirjoitan juuri siitä, mistä kulloinkin huvittaa. Yleensä kissoista, kynsistä ja elämän sattumuksista. Voit seurata minua blogipolulla, bloglovinissa tai facebookissa (linkit sivupalkissa).


Tervetuloa mukaan ja jätäthän tassunjäljen vierailustasi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!