maanantai 16. joulukuuta 2013

Jotain jotain jotain

PC135105

Hämmentävää, miten nopeasti rytminsä saa sekaisin olemalla vähän illalla töissä ja vähän aamulla töissä ja vähän ehkä päivällä siinä välissä. Koko ajan on aika pihalla siitä, paljonko kello on ja koskas pitikään taas johonkin. En ihan rehellisesti ymmärrä, miten vuorotöitä tekevät osaa/pystyy siihen, vaikka läheltä saankin seurata.

Mun viikkoon sisältyy aika jännittäviä asioita, joista yksi on varmaankin pankissa käynti. Haha, todella jännittävää vai mitä. Ei vaan kun mun verkkopankkitunnukset päätti lakata toimimasta ja pitäisi vuokra maksaa. Mutta on tässä ihan oikeastikin jännää esimerkiksi se, moneenko tänään pitää olla iltatöissä, kun huomenna olisi tärkeää olla skarppina. Lisäksi on jännää se, että nyt se Sannu vihdoin ja viimein tulee kotiin ja on jo ehtinyt lupautua mulle tallityttökaveriksi! Luvassa rutkasti laatuaikaa tyttöjen kesken, typerä Ranska kun on vienyt toisen sydämen ja me täällä Suomen päässä saamme odotella. Siis oikeasti, Seinäjoki vs. Pariisi, mitä eroa? Niillä on Eiffelin torni mutta meillä on kuitenkin Lakeuden risti! Alvar Aalto, anyone? Versailles vs. Uppalan ja Törnävän kartanot…

Kissat ne vaan jatkaa painia ja rallitusta. Luna on onnistunut jo aika monen tempun opettamisessa Nekulle, driftaus sujuu jo suvereenisti ja tällä hetkellä työn alla on ovenpieliloikat. Parkouria Nekku ei ole vielä testannut, mutta Luna esittelee seinäjuoksua kyllä aika usein. Varsinkin ovesta on hyvä ottaa vauhdikas suunnanmuutos, kun joku nukkuu oven takana.

Joululle en muuten ole ehtinyt hirveästi uhrata ajatuksia tai aikaa (enkä rahaa, mutta ei sitä olisikaan, joten sikäli hyvä). Oletan kuitenkin että tämä sinkoilu huomisen jälkeen vähän helpottaa ja ehtisin kaivaa jouluvalot esille (laitoin ne viimeksi kaappiin kai huhtikuussa, kun oli synttärit). Sekin muuten on jännää, miten saan ne ripustettua kun apulaisia onkin kaksi ja piuhoja täppäileviä etutassujakin neljä. Ratsastaminen on nyt vähän jäissä kuten koko lakeuskin, mutta torstaina on sentään maneesipäivä. Huomaako että punainen lanka nyt puuttuu tästä postauksesta? Ei se mitään, voisinkin nyt siirtyä jonkin sortin ruokahommien puoleen. Nämä pari tuntia ennen töihin lähtöä menee aina niin äkkiä että saan pian nähdä nälkää siellä kun en ehdi tehdä evästä.

Mutta tulipa höpötettyä tännekin jotain. Hmm, laatu A+, mutta menköön. Oon kuitenkin luvannut olla vain hauskin ja taitavin.

Ps. Joskus varmaan jaksan alkaa keksiä noita tunnisteita tänne uuteen blogiin, mutta toistaiseksi vielä meditoin asiaa. Itse tykkään tageista, niiden avulla minäkin löydän täältä sitten asioita. Mutta toistaiseksi pärjännemme ilman, kun tekstejäkin on peräti viisi.

Pps. Kohta alkaa päivä pidentyä! Sitten kevätsurina tulee ja sekoittaa loputkin välimerkit!

2 kommenttia:

  1. Hei ja taas törmätään :) Blogit ja alustat vaan vaihtuu matkan varrella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei! Oonkin ihmetellyt kun lily vaikeni. Onnea uudelle, blogille ja talolle! Vieläkö oot ratsastanut?

      Poista

Kerro!