sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Huolistus

Minulla on vähän nyt huoli. Kun Luna Lundstöm Lunatic on raasu pieni saanut jonkin sortin virtsatietulehduksen. Päivystävä sanoi että koita saada juomaan ja siten huomenna klinikalle tutkittavaksi. Ei se mitenkään superkipeä ole, leikkii Nekun kanssa ja malttaa nukkuakin välillä, joten ei tässä nyt tarvisi olla niin sydän kurkussa kuin mitä olen. Lunalla ei ole ennen ollut mitään vaivoja, joten pienestäkin säikähtää. Se on saanut ihan laadukasta evästäkin, ettei ruokinnan olisi pitänyt aiheuttaa tällaista, mutta mistäs sitä ikinä tietää.

P2203397

Kurjaa, kun maailman kaunein kisuli on kipeä. Lähettäkää positiivisia ajatuksia pikkupotilaalle ja toivotaan, ettei tästä seuraa mitään talouskriisiä vielä kaupan päälle vaan saataisiin helpolla hoidettua!

2 kommenttia:

  1. Kissarakkautta täältä rapakon takaa ja pikaista paranemista pikkutytölle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakkahat! Kisuneitiä vaivasi steriili rakkotulehdus jonka hoitoon käytetään pääasiassa VETTÄ. Ja sehän lähti jo heti sunnuntaina parempaan päin kun ruuttasin sille joka välissä vettä koneistoon, maanantaina oli jo ihan normin näköinen pissa. Haen varmaan vielä tueksi erikoisraksuja, mutta nesteytys on se tärkein juttu, nuo mun royal caninit ei varmaan ole kannustaneet tarpeeksi juomaan ja ne erikoiseväät on suunniteltu janottamaan enempi.

      Poista

Kerro!