keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Phew

Lunan kanssa päästiin näillä näkymin hyvin vähällä. Ei kuureja, vettä vain. Satasen köyhempänä ja muutamaa knoppitietoa viisaampana jatketaan. (Kissalla oli siis steriili rakkotulehdus, luultavasti unohtanut juoda vettä ja liian väkevä virtsa aiheutti oireen. Nyt lisään sille vettä kaikkeen ja välillä truuttaan lääkeruiskulla vettä suupielestä sisään.)

Eilen meillä oli kaksi kissaa, jotka juoksi noin aamukuudesta päiväkolmeen tauotta täysiä. Luna taisi ottaa yhtä taju kankaalla vietettyä päivää “hieman” takaisin. Pyyhin lattiat ja 20 minuutin päästä näytti siltä kuin ei olisi siivottu viikkoon. Karvat pölisten menivät painin ja rallin sekoitusta. Tänään on rauhallisempaa.

P1075175

Yritin eilen korvata väliin jäänyttä pilatestuntia täällä kotona Super-Airan kirjallisella opastuksella. Tai siis korvasinkin, en pelkästään yrittänyt, mutta olihan se kissanpentuavusteisena vähän pätkittäistä. Niin kuin mikä tahansa, mitä täällä rupeaa tekemään ja mihin pieni harmaa tahtoo osallistua. Illalla päätin vielä toisen kerran levittää joogamaton lattialle ja harrastaa vähän joogailuakin, se sujui kissojen nukkuessa vähän sutjakammin. Huomasinpa jotain edistystäkin tapahtuneen vikojen korjauksessa: reisi ei kierrä enää niin väkevästi sisäänpäin. Vielä toki saa treenata, mutta tuollaisesta tulee kovasti sellainen olo, että on siinä joku pointtikin. Jotain tapahtuu. Toki sitten voi käydä niin, että oireilu siirtyy seuraavaan paikkaan, mutta sekin voidaan korjata. Nyt olisi kova tarve päästä hierottavaksi, quadratukset on huutaneet jo muutaman viikon hallelujaa ja haluaisin kysellä vähän takareisiasioita joltain, joka niistä asioista ymmärtää.

P1075176

Olen miettinyt että onpas täällä pelkkiä kissankuvia, pitäisi varmaan itsestäänkin saada jotain julkaisukelpoista materiaalia tai edes jotain muutakin. Pitäisi varmaan joskus käydä jossain ihmisten ilmoilla, että tulisi a) puettua ja b) kammattua naama. Tulisi itsellekin ihmismäisempi olo, kun vähän laittautuisi välillä. Ja siis laittautuminen tarkoittaa nyt tosiaan sitä että olisi vaikka ripsiväriä. Näin untakin yöllä että lähdin äitin kanssa jonnekin ja mulla oli unirääppää pitkin naamataulua, kun en hoksannut että naaman voisi vaikka pestä. Siinäpä meikäläisen valoisa tulevaisuus. Voisi myös niitä julkaisukelpoisia kuvia edistää  myös sillä, että oikeasti ottaisi sen kameransa mukaan joskus jonnekin eikä vain ajattelisi sitä. Muistan sen yleensä aina jossain puolessa matkassa sinne jonnekin. No onneksi voin aina julistaa tämän kissablogiksi. Ja tarkemmin nukkuvakissablogiksi, koska hereillä olevista kissoista harvemmin saa kovin hyviä kuvia :D

P1075177P1075178

Joku teistä onkin huomannut, mutta katsokaa nyt kun tuossa tekstin alapuolella on sellainen tykkäysnappi. Jos ette jaksa jättää kommenttia, niin voitte jättää tassunjäljen sydämen muodossa. Lilyssä on sellaiset ja ihastuin niihin, joten tänne oli pakko saada samanlainen. Voitte olla ihan että onpas ne kissat taas nukkuneet ♥

P1075179

Random-Hannatic kuittaa.

6 kommenttia:

 1. Ai kamala pitäiskö sitä alkaa iteki seuraamaan miten poitsut juo. Kyllä ne molemmat siellä vesikipolla taitaa käydä, nyt ahkerammin kun se vaihtui suurempaan Rosan tulon myötä...sieltähän ne molemmat vettä litkii ja oma kuppi on ihan turha. :D Isommasta parempi juoda eikä pieni kuola siellä seassa tunnu haittaavan!

  Voi että noita tyyppejä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa sitä varmaan seurata, varsinkin jos syövät paljon naksuja. Päätin ite jo ennen ell-visiittiä että lisään märkäruoan määrää ja vielä kostutan sen molemmille tästä eteenpäin. Luonnossahan kissat ei juuri juo vaan saavat nesteen ravinnosta eikä tollanen kuivaruokameininki nyt ainakaan ole luonnollista. Sellaset leikattujen kissojen/pissavaivaisten erikoisraksut janottaa enemmän, ajattelin että voisin ostaa jonku sellasen säkin tohon nykysten royalien rinnalle kun haluavat kuitenkin raksuja syödä (pyytää koko ajan!) eikä mee kalliit eväät hukkaan.

   Poista
 2. Mistä tollasen tyks naps saa? Määki haluu!!

  Kissat tuntuu tykkäävän sellaisesta vedestä, joka on paikallaan seisonutta eli mä oon ottanu tavoitteeksi aina ottaa kannuun sitä vodaa ja sit kaataa siitä kippoon, eikä suoraa kraanasta. Meidän Nekku Sr. juo ainoastaan vesikannusta, joka on tiskipöydällä :D Äiti joskus yritti ottaa sen pois, mutta Nekku-Petteri lakkas juomasta eli siinä se kannu kököttää ja taitaapa Pöpökin siellä käydä lipittämässä. Oon myös huomannut, että ne ei tykkää juoda sellaisessa paikkaa, missä on vähänkin kylmä/viileä. Eli meillä ehdottomasti paras juomapaikka on saunassa, koska siellä on lattialämmitys parhaimmillaan. Ruokapaikan läheisyydessä on yks vesikippo, mutta siellä ei juo juuri kukaan koskaan, koska se vesi on siellä niin paljon viileää. Kai tässäki on se "kissa saa veden ruokansa mukana luonnossa" eli se hiirestä tullut vesi on ns. ruumiinlämpöistä.

  mjäh mjäh! Onneksi Luna pääsi vähällä sairastelulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää meidän tyypit jois mieluiten vaan hanasta. Tietty vois koittaa eri paikkoihin sijoittaa kupposia jos muualla olis kivempi juoda ku keittiössä.

   Tyks naps saa ulkoasun muokkauksessa kun klikkaa siitä tekstipohjan kohtaa ja siellä on toiminnot joita voi muoks kuten lystää. Hana syrämöi.

   Poista
 3. Mä ehkä osas! Muista muistuttaa mua huomenna meidän retkestä koska harrastan nykyään muistikatkoksia - tai pitääskö sanoa että edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oukidouk. Eteisessä kaikuu mauau? Luni odottaa yötyömiestä jo. Mau miiu, mauau?

   Poista

Kerro!