perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kato tänne

13471620623_e9343a3236_b

Ette arvaa, miten nyt on helpottunut olo. Sain ison työn käsistäni ja parin viikon pakerruksen pakettiin eilen illalla ja tänään varasin työaikani yhdelle pienemmälle hommalle ja yhdelle isolle ahdistuskohtaukselle eli veroilmoitukselle. Ja kuinka ollakaan, enää ei ahdista, hommat on hoidettu ja pääsin kirmaamaan oikein kaupungillekin ilman kiviä niskassa. Kävin penkomassa josko löytäisi huomisiin 13+3-vuotispippaloihin jotain vietävää ja löytyihän sitä. Lisäksi löytyi yksi hämmentävän blondi Mari, jonka kanssa kiusattiin taas kerran Coffee Housen henkilökuntaa, juotiin jättimukit inkivääriteetä ja herätettiin pahennusta nauramalla (kovaan) ääneen Maryn lenkkikohtaamiselle… anteeksi ja kiitos kaikille osapuolille.

Huomenna on toki vielä työpäivä ja kieltämättä vähän jännittää taas, vaikka jo aika varmoin ottein uusia töitäni hoidankin.

Voisin perjantai-illan kunniaksi vähän rullailla vielä pilatesrullalla ja testata, onko siitä enää mihinkään. Ystävämme Nekku nimittäin tuossa yksi yö oli keksinyt sille muutakin käyttöä ja sille oli ilmestynyt hieman… tekstuuria pintaan. Ja lattialle ämpärillinen neonkeltaisia hötöjä. Kiitti Nekku, en etsinytkään sitä rullaa kovin kauaa silloin viime vuonna.

Noni ei mulla muuta, heippa. Kun ei juttu nyt oikein luista niin ei pakoteta. Hauskaa viikonloppua kaikille ja pus pus!

Ps. tykkään taas ratsastuksesta btw.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!