maanantai 3. maaliskuuta 2014

Rakkauskynnet

Lauantaina oli sellainen tapahtuma, kun yksi Musta Kissa sanoi lastensa äidille tahdon. Tätä oli juhlistettava ehdottomasti rakkauskynsillä.

P3015373

Tämä rakkausinspiraatio sai alkunsa vähän aikaa sitten, kun silmäni kohtasivat kynsilakkahyllyssä violetin glitterin. Näin heti sieluni silmillä, miten syötävän suloista olisi tehdä hopeaiselle pohjalle violetit glittertipit. Tämähän on siis suunnilleen ainoa kynsipoliittinen temppu, jonka osaan ja toistankin sitä riemuidiootin hartaudella vain noin joka lakkauksessa. Jännitin ilman swatchia että toimiikohan se niin kuin toivoin ja voi sitä ihanaa tunnetta, kun kotona paljastui että se on juuri oikeanlaista.

P3015371P3015372

Joskus halvat kynsilakat voi olla ylisiisti juttu.

Sattuipa sitten niin, että Mari toi mulle tuliaisia Turusta juuri sopivasti ennen häitä ja tietysti uutta sydänlakkaa piti päästä hyödyntämään juhlan kunniaksi. Siis jos hallussa on uusi pullollinen sydänlakkaa ja tulossa on rakkauden juhla, ei tilaisuutta voi päästää lipeämään kynsistä. Tuo lakka on hirweän hitaasti kuivuvaa ja vähän tuskastuttavaa, mutta onneksi testasin sitä etukäteen ja osasin varata vähän kärsivällisyyttä ja sydämienongintatarmoa.

P3035375

Käytössä siis pohjalla H&M WIntersky, tipeissä H&M Look Sharp ja sydänhömppäilynä Gina Tricot 155 Hearts. Kissankarvat kaupan päälle ja valaisukeinona jotain hyvin luovaa, sillä meidän taloudesta on palanut vain suunnilleen joka lamppu yhtä aikaa. Aina ne kans palaa kaikki kerralla.

Mä niin tykkään noista kynsistä! Ihan ilman noita sydänhötöjäkin. Tämä on ihan suoraan sanottuna yhden sortin toteutunut kynsiunelma, koska kynsielämässä voisin käyttää pelkästään hopeisia ja violettisia sävyjä, kunhan vähän jossain on glitteriä. Lisäksi nämä on pysynyt tosi hyvänä jo monta päivää, ainoastaan oikean käden keskisormi on ottanut osumaa. Tökin sitä kyllä kaiken aikaa jonnekin, ihme että koko kynttä on enää jäljellä.

Itse häätkin olivat kivat, vaikkei kukaan huomannutkaan mun kynsiä. Tai ei ainakaan ääneen kommentoinut. Törmäsinpä vanhaan luokkakaveriinkin ja vaihdettiin numeroita, jos vaikka tulisi törmäiltyä ihan tahallaan vielä joskus. Siinä mietittiin että niin sitä vaan ollaan kaksi kertaa niin vanhoja kuin silloin yläasteella.

Voi että kuulkaa kun mua jännittää nyt niin paljon etten enempää pysty tarinoida. Menen huomenna testaamaan jotain komiaa ja ihanaa ja jännittävää enkä nyt oikein malttaisi odottaa. Ja tämä tärkein juttu tietty, että mitähän päällekin laitan ja iiks.

9 kommenttia:

 1. Minne mun kommentti katos? Tuliko perille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO ei näköjään. Sanoinpahan vaan, etten osaa tehdä tuollaisia tippejä, vaikka kaikki sanoo et se on nii-iin helppoa :(

   Sori et vedän monologia täällä :D

   Poista
  2. On se helppoa jos on oikeanlaista lakkaa! Pitää olla kirkas se lakkaosuus ja aika vähän niitä hippuja. Ja sit tosi kuivalla siveltimellä aloittaa aina kerros kerrallaan että aluksi tulee vain ihanihan vähän ja sitten enemmän seuraavalla kerroksella. Eikä tarvitse edes olla mikään kirurgimaisen vakaa käsi koska se pinta elää eikä ne glitterit ikinä voi olla millilleen samat kuitenkaan. Mä en todellakaan oo mikään mestari manikyyreissa niin ei se voi olla kovin vaikeaa oikeasti :D:D

   Ei haittaa monologit :)

   Poista
  3. Mulle tulee aina sellanen megaiso tippa kynsilakkaa siihen tippiin ja sehän ei muuten kuivu sitten millään (vaikka laitan pikakuivattajaa) ja sitten tietenkin on pakko käydä esim vessassa (miksi aina tulee vessahätä, kun on justiinsa lakannut kyntensä?) ja jotenkin munaan kaiken ja sitten kynnet näyttää jo siltä kun joku 5-vee ois maalannu ne joten joudun ottaa kaiken pois :P yhyy. ehkä pitäis vaa harjotella vähä enemmän ..

   Poista
  4. No sitä tippaa pitää pyyhkiä pullonsuuhun sata kertaa... Ja yleensä noi glitterit kuivuu kyllä tosi nopeesti (verrattuna normi värilakkoihin), mutta joo yleensähän aina tulee vessahätä just kun ei pitäisi jne jne. Mut näin epä-selektiivisen kosmetiikan kannattajana voin suositella noita hennesin 3-4 euron lakkoja. Ne kuivuu nopeesti myös! Mutta eipä noita varmaan opi muutaku harjottelemalla niinku ei mitään muutakaan.

   Poista
 2. Riemuidiootin hartaus :D ihana ilmaisu, tunnistan heti mistä on kyse :). On kuules darling ihanat kynnet!!
  Ikävä sinua, voi hyvin <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Ja samoin... Tää etäsuhteilu aina hankalaa :)

   Poista
  2. Niin on! Mutta toivottavasti taas pian ihan livenä :)

   Poista
  3. No sitä mäkin toivon! Sillee salaa ettei sun työnhaku mee mun toiveiden takia myttyyn. Mut silti :D

   Poista

Kerro!