perjantai 21. maaliskuuta 2014

Touhutic

Meillä on täällä jo iltapäiväviidestä ollut tuollainen touhuava pikkukissa. Ei tunnu yksi eilen tehty leikkaus niin missään.

Ehdin jo säikähtää, kun se heräsi eläinlääkäriltä lähdettäessä jo autossa. Olin aika varma että nyt se on saanut liian vähän huumeita ja saanut jotkut kauheat leikkaussalitraumat, mutta sitten mulle vakuutettiin että se on ihan normaalia ja yksilöllistä se heräämisaika. Luna on vedellyt sikeitä molemmilla nukutuskerroilla vähintään sen neljä tuntia kotiinpääsystä, mutta Nekku se katseli pää pystyssä jo kotimatkalla. Toki sitten kotona se torkkui ensin kuljetuslaatikossa pitkään, kävi välillä istumassa lattialla silmät ristissä ja mönki takaisin koppaan. Sitten se kävi hiekkalaatikolla pissalla ja jäi niin viluisen näköisenä kyhjöttämään lattialle, että nostin sen omalle rakkaalle viltilleen ja peittelin sinne. Siellä se tyytyväisenä veteli sikeitä mun kainaloisena pari tuntia ja sitten vaati ehdottomalla päättäväisyydellä ruokaa ja rupesi touhuamaan. Eikä juuri ole lopettanut sen jälkeen, aina niiden pitää ottaa sitä nukutusta takaisin välttelemällä paikoillaan oloa seuraavat 24 tuntia.

Vähän se on ollut ekstramäärin hellyydenkipeä tänään. Suukkoja ja hoitoa saa pikkumieheltä yllin kyllin. Se siis ei niinkään jää syliin rapsuteltavaksi vaan kiehnaa, suukottaa ja hoitaa mua kaikin keinoin. Hiustenpesua, sormien pesua jne. Raukka on vähän suloinen ♥

Eläinlääkäri kysyi, onko hän kenties venäjänsininen. Sitäpä tässä on mietitty itsekin kieltämättä. Mutta taitaapa tuo soininsininenkin olla ihan kelpo kissarotu meikäläisittäin.

P3215519P3215527P3215517

Tällaisia viimeisen kaltaisia kuvia tuli muuten parikymmentä. Se on nyt jotenkin ihan täynnä energiaa ja rakkautta ja leikkiä.

Juttelin hoitajan kanssa siinä hetken ja surkuttelin miten raasu se pikkuinen onkaan taju kankaalla. Hän tuumasi että ei ole kauaa pikkuinen, yli kolme kiloa jo tässä vaiheessa painoa ja odotettavissa puolet lisää. Niin kuin olen tassujen koosta jo aiemminkin päätellyt, meidän soininsininen ei ehkä enää muistuta siroa venäjänsinistä kasvettuaan täyteen mittaansa. Ehkä ennemmin keskimäärin kahta venäjänsinistä samassa nahassa. Yksi lempeä jättiläinen siis perheen kissoihin lisää, tuolla Kääpiölinnassahan asustaa maailman ihanin Tikru, jonka kunnioitusta herättävä ulkomuoto ja suukkoherkkyys ovat ehkä hienoin yhdistelmä eläimessä ♥

Täällä siis touhutaan ja nuohotaan isäntäväen perässä. Lunalla meinasi olla tylsää eilen, kun kaveri oli vähän tokkurassa. Onneksi leikkiseura on jo palautunut omaksi itsekseen. Hasut kisat. Pusuja kaikkien viikonloppuun!

16 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun Nekku toipuu operaatiosta noin nopeaa! Mitä luulet, kelpaisko teidän karvakuonoille muutama leluhiiri, kun meidän rontit ei niillä leiki? Muussa tapauksessa päätyvät roskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noille kaikki on tähän asti kelvannut mitä on leluksi tuotu :) Ei sillä että mitenkään tarvetta erityisesti olisi mutta varmasti tykkäävät :)

   Poista
  2. Muistuta mua, niin kiikutan sulle joku päivä. Vai ootteko tulossa lauantaina kakulle?

   Poista
  3. Joo tietty tullaan kakulle! Yritän muistaa ottaa teidän patenttipulloja mukaan myös. Ja kyselen varmaan jotain lahjusideoita loppuviikosta :)

   Poista
  4. Täytyy sitten antaa joku pullo täytettynä takaisin kiitoksena käännöspalvelusta. :)

   Poista
  5. En laita vastaan mutta eiköhän tässä ole nämä palvelushommat aika lailla kallellaan sinne teidän suuntaan ja meikäläinen vaan kiittelee nöyränä kaikesta avusta :D:D Mutta toki voin tehdä palveluksen ja vapauttaa teidät pullollisesta likööriä :D

   Mua pyydettiin töihin sillon la 10-15 niin jos mä en muista mitään yllä mainituista, oon ehkä ylikuormittanut aivojani tällä viikolla.

   Poista
 2. Kyllä Nekussa ainakin venakkoa on! :D

  Arska oli ihan sekasin koko illan leikkauksen jälkeen, ei oikeen pystyny ees kävelemään, Reiska muistaakseni käveli vähän humalaisen oloisesti ja nukahti ja pian oli jo ookoo. Almalla operaatio tietty vähän isompi, saa nähdä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tytöillä se leikkaus onkin ihan eri asia. Luna nukkui sen neljä tuntia ainakin, sitten oli tosi surkea koko illan. Sillä se tötterö piti olla sen 10 päivää ja vähän enemmän varoa niitä loikkimisia kun haava on aika iso kuitenkin pienelle kissalle. Viikon se tötterö pysyi ihan sovussa kaulassa mutta sitten sitä alkoi se risoa ja sitä sai olla asentamassa takaisin kaiken aikaa. Tikinpoisto meni ihan mukisematta, ei protestoinut yhtään mutta ei olisi enää mennyt takas kuljetusboksiin :D:D siellä kolmen hengen voimin saatiin se ängettyä sinne takaisin että päästiin kotiin :D

   Poista
 3. Meillä molemmat heräsi tunnin sisällä kotona, Kinuski raahasi ittensä samantien sohvan sisään turvaan (oli siis jo aiemmin repinyt sohvan pohjaan reiän) ja Sissistä en muista minne meni... yhtä lailla piiloon nukkumaan, pois omasta boksista. Illemmalla kaivoin kissat piiloistaan ja pyyhin silmiä kun olivat ihan rähmässä siitä aineesta mitä niihin nukkuessa laitetaan etteivät kuivu (tai jotain?), sitten menivät taas piiloon. Illalla kun oltiin jo nukkumassa, Kinuski raahasi itsensä sänkyyn mun viereen peiton alle pörisemään :')))))) ja ei ollut tehnyt sitä silloin IKINÄ. Eikä sen jälkeen tehnyt pariin vuoteen, nyt taas tekee jos makkarin oven avaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luna pesi Nekun silmät ensimmäisenä kun se tuli takasin ♥ Hiiveen likaset veljen silmät!

   Lunakin on molemmilla nukutuskerroilla ollut sitten sykkyvauvana. Niitä viluttaa se nukuttaminen niin lämpöä pitää hakea. Luna on kyllä muutenkin aika kova sylittelemään, se tulee semmosta töpstöpstöps-juoksua silmät sirrillä kun se keksii että nyt tarvin syliä, siitä aina tietää jo kaukaa että nyt tulee sylikissa :D Se nukkuu aina mun jaloissa joka yö muutenkin. Yksi päivä se änkesi mun viltin alle kun katoin telkkaria sohvalla, sitä se ei tee IKINÄ. Siellä kölli varmaan 1,5 tuntia onnellisena.

   Poista
 4. niijoo ja mun flikat ei saanu mitää tötteröitä eikä kokovartalosukkia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrittikö ne hoitaa niitä masujaan? Onhan noissa aina vähän eri käytäntöjä lääkäreittäin. Luna olis kyllä nuollut sitä haavaa ja yrittikin vähän repiä niitä tikkejä kun sai tötsän pois venkoiltua. Kyllä musta nyt on niin hyvä ettei Nekku ollutkaan tyttö vaikka sen piti olla. Oli se niin paljon kurjempaa se leikkaaminen.

   Poista
  2. ei nuo yrittäny muistaakseni mitään niille haavoille. Tikkejäkään ei tarvinnu poistattaa kun ne oli kuulemma sellasia sulavia tai jotain... Mietin jo että onko niitä leikattukaan mutta joku viiru siellä ajellun masun kohdalla oli :D

   Poista
  3. Ehkä se liittyy sit niihin tikkeihin ettei ne saanut niitä turvavarusteita? Pojat ei saakaan tötteröitä kun on kuulemma superharvinaista että ne rupee niitä haavojaan hoitamaan. Kyllä Nekku vähän sieltä yritti pestä vessareissun jälkeen muttei jäänyt mitään ylimäärästä touhaamaan niin en siitä huolestu. Pitäähän se kissan saada pyllynsä pestä. Ja sit tulla suukottelemaan.

   Poista
 5. Ihana että leikkaus meni noin hyvin, ja siitä toipuminen. Teille on siis tulossa vähintäänki yhtä iso kolli kuin Peanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se kuulostaa! Vaikka piti olla pieni tyttö ja pentuna oli puolet sisarustensa koosta. Mutta sitten tulee, toivottavasti on isona yhtä ihana lullukka kuin Peanut :):)

   Poista

Kerro!