maanantai 10. maaliskuuta 2014

Uutta jännää

Viikko ja viisi tuntia sitten kävelin pilatestunnilta kotiin, jäin hetkeksi suustani kiinni ja yhtäkkiä kuin salama kirkkaalta taivaalta yksi mun pitkäaikainen unelma toteutui. Sellainen asia, josta olen haaveillut jo kauan ja vähän naureskellut sille, että saahan sitä aina haaveilla, mutta tuskinpa kovin on todennäköistä että ilman isompaa tyrkyttämistä koskaan näkisin sitä päivää. Ja sitten parin sattuman summana löysin itseni win-win-tilanteesta, jossa mulla on allani uusi, tasokas hevonen ja hevosella on uusi, tasokas ja omistajalle tuttu ratsastaja. Tuosta noin vaan yhtäkkiä moi.

Ollaan nyt käyty Sipen kanssa treenaamassa kahdesti ja jos oikeiden nappuloiden löytymistahti on tämä, mun täytyy varmaan ruveta miettimään että vieläköhän niitä aluelupia saisi jostain itkettyä! Vaihdoin juuri vuodenvaihteessa seuraakin, koska laskeskelin toisen seuran jäsenyyden kannattavan paremmin, sillä enää pariin vuoteen ei ole tullut hengattua niillä markeilla, joilla vanhan seuran jäsenyydestä on etuja. No tullos maaliskuu ja olen taas kävelyetäisyydellä kahdesta maneesista ja isosta kentästä… kai se on maksettava siis se vanhankin seuran jäsenmaksu, sillä aika äkkiä se maksaa itsensä takaisin.

Mun kaikki hepastelukaveritkin on ihan fileissä tästä asiasta. Heppatic! Meistä voi tulla vaikka miten hieno pari vielä, nyt eikun kovaa treeniä vaan. En varmaan vieläkään pysty ostamaan itselleni mitään uutta kivaa, koska nyt on 1-2 syytä käydä valmennuksissakin… Iik ja apua ja tiedättekö kun ihan jännittää ajatellakin koko hevosta!

Sipe on puolalainen pv-ruuna ja kovasti vielä kehityskelpoinen vaikka tasoa löytyy nytkin jo. Tuolla videonpätkällä nyt ei esitetä mitään ihmeellistä, mutta musta on aika hienoa, miten näppärästi ja hyvässä yhteisymmärryksessä asiat vaan loksahtelee sen kanssa paikoilleen. Kuin JÄNITÄVÄÄ, en kestä! Lisää meidän edistyksestä voi lueskella jatkossa Lilystä, mutta tällaiset uutiset oli pakko jakaa kaikkien kanssa. Heppaheppa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!