lauantai 26. huhtikuuta 2014

Careful what you wish for

Laitoin äsken huuto.nettiin vähän ratsastuskampetta myyntiin. Kehotin huutajia ihan rohkeasti ehdottamaan hintaa, sillä tarkoitus olisi saada tarpeetonta tavaraa kaapeista pois näin muuton alla.

Koska se asia, joka vähän sai mut haluamaan muuttoa viime postauksessa, paljastuikin aika eksponentiaalisesti pahemmaksi ja äkillisemmäksi ja pakottavammaksi tarpeeksi muuttaa, ja kunhan saan ystäviltä muutaman Atrian-laatikon kasattua, alan sulloa alati laajenevaa kirjastoani niihin. Roudattavaksi pariksi kuukaudeksi säilöön vanhempien autotalliin. Talouden nisäkkäät kiikutetaan saman tontin päärakennuksen vintille.

Että olisiko tarvetta ratsastushousuille? Tai ruskealle kisatakille? Talliloimelle? Täältä löytyy.

hiano kollaasi taas

Joo meillä on tosiaan aika hemmetin massiivinen vesivahinko, ja niitä ylimääräisiä laatikoita saa tyrkyttää.

Mulla on myös aikamoinen kasa kirpparille lähteviä kamppeita, ne vain pitäisi jaksaa joskus kiikuttaa SPR:lle, mutta tuntuu olevan ylikova homma. Vaatekaappi on jo vähän aikaa ollut aika ahdistava, joten sieltä on helppo heitellä asioita poistoon. Joko olen tullut aikuiseksi ja kasvanut yli mustaanpukeutumisesta tai vaihtoehtoisesti olen tullut realistiksi ja todennut, ettei kaksi kissaa ja mustat vaatteet ole ihan täysin yhteensopiva kombo. Ainakaan, kun uudessa työssä joutuu tekemisiin oikeiden ihmisten kanssa eikä olisi kovin tavoitteellista edustaa yritystä erityisen pörröisenä.

En ole ihan varma, olenko syönyt tänään jotain oikeaa ruokaa. Pitää ehkä yrittää kuitenkin vähän edes jotain.

Wehee! Woop! Ja silleen. Hauskaa viikonlopun loppua kaikille, joiden asunto ei mätäne alta pois. Ja miksei meille muillekin.

2 kommenttia:

  1. Tsemppii muuttoon, paska homma :/ Mä löydän _edelleenkin_ kissankarvoja mun vaatteista/lakanoista etc vaikka meidän kisut kuoli jo vuosikausia sitten :D Tulipahan vaan mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Täs nyt pikkasen jo parempi olo kun tietää edes suunnilleen mitä tapahtuu. Saadaan laatikoita onneksi jo pian ni pääsee pakkaamaan ja saa purkaa hermostusta siihen. En haluaisi olla täällä yhtään ylimääräistä ku pelkään homeoireita ja sellaisia inhoja juttuja :S

      Poista

Kerro!