maanantai 7. huhtikuuta 2014

Vuorotellen

Mun pää kääntyy tällä hetkellä aina välillä pikkusen paremmin vasemmalle ja tuntia myöhemmin vähän paremmin oikealle. Kokonaiskääntymäkulma on siinä 70 astetta. Hyvin pääsi autolla ajamaan 5 km silti. Särkylääkkeet on myös ihan kivoja. Se ei ole kivaa, että ihan aina ei muista, ettei päätä voi oikein kääntää, ainakaan nopeasti.

Mutta huomenna se mun suosikkifyssari yrittää saada lukkoja auki josko kääntyisi jatkossa vähän paremmin. Jotain tuolla T1-2 huudeilla sain solmuun eilen koikkelehtiessani puomien yli isolla puolalaisella. Olinkin tuossa justiin perjantaina varmaan päässyt juttelemasta miehen kanssa, kuinka en olekaan ollut tosi kipeä mistään pitkään aikaan. Sen siitä saa!

En tiedä, johtuuko tämä nyt siitä vai kenties armottomasta messupönötyksestä, jota lauantaina harjoitin. Messubussin kulkuaikataulu aiheutti etukäteen vähän närästystä – jaa että ihan kymmenen tuntia ollaan perillä, kun viime vuonna oltiin jo siinä kahden tunnin kohdalla ihan valmiit lähtemään kotiin… Mutta sitten jotenkin onnistuttiin olemaan suunnilleen viimeiset bussiin saapujat ja hätäpaniikki-viimenhetken-ostostelijat. Että ihan kiva kuitenkin ettei lähdetty aiemmin. Ja ehdittiinpä kannustaa Koipparin Jonttu voittoon siellä 130 cm aikaratsastusluokassa. Se oli sillon vauvveli, kun harrastin isänsä/tätiensä tallilla aktiivisesti ratsastusta teininä ja nyt se on täysi-ikäinen hevosmies. Minäkö vanha? Ei?

Jaa käynpä siivoamassa tässä välissä vähän kissanoksennusta lattialta.

Mulla oli sellainen harvinainen tilanne, että olisi ollut oikein varaa jopa ostaa jotain kivaa messuilta ihan vaan sen vuoksi että se on kivaa. Tottahan sitten kävi  niin, ettei vastaan tullut mitään sellaista kivaa, johon olisin halunnut rahojani tuhlata! Kuinka tyypillistä. Mutta toisaalta se mahdollisti sen, että annoin itseni tulla ylipuhutuksi ostamaan MagHealth-selkävyön. Magneettiterapian luvataan vilkastuttavan verenkiertoa ja lisäävän kudosten aineenvaihduntaa ja sen tehosta on tuloksia erilaisten särkytilojen sekä esimerkiksi stressin ja univaikeuksien hoidossa. Joten kun en saanut tuhlattua rahojani mihinkään muka tarpeelliseen, kuten ratsastushousuihin, pystyin sijoittamaan ne johonkin mahdollisesti oikeinkin järkevään. Olen itse asiassa noita magneettivöitä aiemminkin katsellut, kun niistä olen selkävaivaisten ratsastajien kehuja lukenut. Saapa nähdä, lähteekö SI-kudoksenkin aineenvaihdunta nyt kiihtymään ja kivut häviämään. En mitenkään ihmeitä odota siltä, mutta toisaalta eihän sitä ikinä tiedä. Jos kohta olenkin ihan liekeissä ja pystyn treenaamaan kuin viimeistä päivää.

WP_20140407_022

Lisäksi mukaan tarttui kiva Horze-huppari vielä viimeisillä sekunneilla. Se oli tarkoitettu mulle löydettäväksi, sillä se odotti mua uskollisesti koko kymmenen tuntia. Ainut kappale ja mun kokoa, outlet-hintaan. Näin sen tangossa jo ennen varsinaiselle messualueelle siirtymistä ja päätin, että jos se siellä vielä roikkuu, kun tullaan ulos, se on mun. Meant to be, täällä me vietetään jo kolmatta päivää tiiviisti yhdessä.

WP_20140407_011

Kuvat tänään taattua Lumia-laatua, koska havahduin kesken postauksen kirjoittamisen siihen, ettei kameran akussa ole virtaa. Eiköhän niistä tarpeeksi saa selvää, kuitenkin. Yllättäen tuo Nekku tuolla bombaamassa. Se oli tuon vyönkin kanssa kuvissa, mutta onnistuin saamaan yhden edes ilman viiksiä tai tassuja.

Lundströmi änki tähän syliin nyt vaatimaan huomiota ja viemään tilan läppäriltä, joten saan tämän postauksen nyt lopetettua hyvästä syystä. Hejppa!

2 kommenttia:

 1. Magneettivyö! Voiko sen kans nukkua?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo koittanut mutta miksei. Ite ajattelin käyttää esimerkiksi koneella töissä ja vaikka muuallakin töissä. Ratsimaan en ehkä laittas, on sen verta kankea. Enkä kyllä nukkuisikaan, varmasti häiritsisi mua mutta oonkin herkkäunisuustyyppi.

   Mut hei ton voi vähentää verotuksessa niin sehän oli ilmainen. Odottelen että verohallinto siirtää vaan rahat tilille.

   Poista

Kerro!