sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Perfect match

Tällä viikolla olen käyttänyt uskomattoman paljon aivoenergiaa töiden tekemisen sijaan heppajutuista täpyyttämiseen. Nyt olen päässyt siihen vaiheeseen, että tarvitsen nutturavarusteita ja ihastelen, miten loistavan ihanasti mun uudet kisahousut sopiikaan mun tältä sakilta pari vuotta sitten synttärilahjaksi saamaan kisatakkiin.

Katsokaa nyt siis. Takissa on harmaat kontrastitikkaukset mustalla pohjalla:

P6225677

(On se oikeasti musta, kirkas auringonvalo huijaa!)

Ja housuissa on harmaat kontrastitikkaukset valkoisella pohjalla:

P6225680

Lisäksi takissa on tällainen vaakunalogo hihassa:

P6225676

Ja housuissa tällainen vaakunalogo takataskussa:

P6225678

Ja ne sopii niin ihanasti yhteen että en kestä. Takki vaatii kipeästi karvanpoistoa ja silitystä, mutta onneksi tässä on pari viikkoa aikaa hoitaa tuollaisia käytännön pinnallisempia asioita, kun kaikki muut käytännön logistiset ja byrokraattiset asiat on nyt järjestetty. Osittain kahteen kertaan, kun piti kesken kaiken aloittaa alusta.

Eikö sovikin ihanasti! Niin, on tässä tosiaan syytäkin kisavarusteiden virittelemiseen, sillä me ruvetaan nyt Sipe-hepan kanssa Ihan Oikeaksi Kilparatsukoksi. Alueluvat on maksettu, kisakyydit kuskeineen, vetoautoineen ja trailereineen sovittu ja nyt on enää kovaa treeniä ja nutturan suunnittelua vaille meidän kisauran alku. Vielä viikko sitten olin sitä mieltä, että voi kuinka hankalaa kaikki on eikä minnekään pääse, ehkä me startataan syksyllä sitten seurakisoissa naapuritallilla ja muualla lähistössä. Yhtäkkiä me ollaan edustusjoukkueessa ja kisakalenteri täyttyy kovaa vauhtia! Vaikea sitä on käsittää, että oikeasti nyt alkaa tapahtua silläkin rintamalla – juuri Sipen omistajan kanssa juteltiin puhelimessa ja ihmeteltiin että oikeesti, nyt se on totta. Muutamassa päivässä meni jotenkin koko ratsastuselämä kuperkeikkaa.

Olen jo aika ylpeä meistä, vaikka vasta ollaan matkalla ensimmäisiä startteja kohden.

Ja jos ei mitään muuta esitettävää ole niin ainakin mun kisavarusteet sopii ihanasti yhteen. Veikkaan kyllä että Sipe herättää kisapaikalla huomiota erikoisine värityksineen. Sikäli hieman paineita, että kukaan ei varmaan muistaisi yhdellä niistä samannäköisistä ruunikoista tai rautiaista puoliverisistä mokannutta, mutta se hassu kirjava jättiheppa tarkastetaan varmasti seuraavallakin kerralla. Ei varmaan kannata mokailla siis, näinhän se on nyt tulkittava! 

Vielä ei tarvitse pitää peukkuja, muuta kuin että pysytään terveinä ja ehjinä. Kerron sitten lähempänä, kun saa nostella töppösormia pystyyn. Elämme jännittäviä aikoja!

2 kommenttia:

 1. Saa ollakin ylpeä :)! ja on todella kyllä nyt niiin perfect match, hihii :)
  Pus pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On näitä ihania matcheja tässä kyllä kieltämättä :)

   Poista

Kerro!