keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Ylikovvoo hommoo

P6295748

Mulle on aika moni tietokoneeseen liittyvä asia ollut viime aikoina ylikova homma. Jos se ei liity töihin, en ehkä viitsi avata konetta. Esimerkiksi meni kolme päivää että sain vaivauduttua siirtämään kisakuvat koneelle ja hei kyse on sentään suurta intoa aiheuttaneista kisoista joista onneksi sain edes vähän kuvamatskua. Harmi vaan että tuo yllä oleva on aika lailla ainut jossa mulla on sekä suu kiinni että silmät auki, ne loput menee kategoriaan “mallikoulun oppikirja 101”. Katse ei ole harkitun tuimasti kaukaisuuteen vaan katson silmämuna kovana kuinka Jadalla menee radalla! Oho, runo.

Niinku arvatkaa mitä tapahtui sunnuntaina! Menin Sipen kanssa ensimmäiset kisat! Kivasti meni, voitte Heppaticista lukea enempi. Ruusukkeita ei lähdetty hakemaan eikä niitä tyrkytetty, mutta kaikki tavoitteet saavutettiin ja oli ihanaa.

Kävin myös Provinssissa siinä perjantaina. Olisin alunperin halunnut lauantaiksi kivempien bändien perässä mutta sitten yllättäen mulle tulikin sunnuntaiaamulle jotain muuta tekemistä (ks. yllä) kuin potea päänsärkyä, joten vaihdoin perjantaihin ja mikäs siinä. Kivaa oli silloinkin! Harvemmin loppujen lopuksi festareilla ne bändit hauskuutta tekee, kun ympärillä on viisinumeroinen määrä ihmisiä, joista ainakin kolmenumeroinen määrä on sellaisia tuttuja/kavereita/ystäviä, joita näkee justiin sen kerran vuodessa Provinssissa. Ja tänä vuonna työkavereitakin, joiden kanssa on aika ihanaa päästä näkemään muuallakin kuin duunin merkeissä.

Nytpä mulla onkin maanantaista asti sitten alkanut ns. uusi elämä, jossa opetellaan syömään tarpeeksi, säännöllisesti ja suunnitelmallisesti ja liikkumaan vastaavasti niin että menee protskut ja hiilarit hyötykäyttöön ja saisi tukea ratsastukselle. Toistaiseksi on ollut maha niin täynnä about koko ajan, että välillä tekee pahaa, mutta eikö se tästä ala sujua. Tänään nukuin onnellisesti parin kolmen tunnin päikkärit niin jäi tuo treenaaminen vähän vähemmälle, mutta otetaan se takaisin vaikkapa sitten huomenna, onhan tässä vielä päiviä.

Luulen, että nyt on iltateen aika, koska muuten jään taas jumiin tähän koneelle. Ei koskaan saisi iltayhdeksän jälkeen ruveta enää säätämään mitään. Ainiin hei mullahan olisi kissoistakin pari kuvaa täältä evakosta, ehkä muistan tuupata nekin nettiin vielä joskus niin näette niistäkin vilauksen pitkästä aikaa!

Toodles!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!