sunnuntai 31. elokuuta 2014

Okei

Meillä alkaa ehkä vähitellen olla valtaosa tavaroista löytänyt oman paikkansa. Aivan kaikki ei vieläkään, sillä huvitus tavaroiden purkamiseen laantui entisestään, kun kuulin ystävälliseltä putkimieheltä, että asuntomme ei taida oikein olla tällä hetkellä asumiskelpoinen.

Juu, luit oikein. Remppamiehiksi oli mitä ilmeisimminkin valittu asiantuntevin ja ammattimaisin firma, joka kaupungista löytyi, ja suunnilleen kaikki on asennettu väärin. Tiedämme lisää tiistaina. Tiedonkulku ei ole edellisestä kokemuksesta juuri parantunut, vaikka erikseen soitin isännöitsijälle ja pyysin pitämään meidät informoituina asioiden tilasta. Tiistain lisätutkimuksista kuulimme kuitenkin aivan säkällä.

Ihan en tässä nyt ole sitten oikein tiennyt että itkisikö vai nauraisiko.

Mutta sain nyt tuossa kuitenkin lievissä eilisen häähumun jälkeisissä tiloissa edistettyä tämän mahdollisesti asumiskelvottoman asunnon järjestelyä. Oletan/toivon ettei tässä nyt ihan samassa mittakaavassa ainakaan tarvitse kaikkine romuineen muuttaa pois korjaustöiden alta, joten uskalsin laittaa kirjat summittaiseen aakkosjärjestykseen hyllyihin. Järjestelen ne tarkemmin jonain sellaisena päivänä, jona aivoja ei jomota. Tai kun tiedän varmemmin, ettei se mene totaalisen hukkaan.

P1015950P1015968

Löysin taas pinhole-filtterin kamerasta, huomaaks?

Vaatekasseja purkaessa karsin aika kylmästi taas vaihteeksi sieltä tavaraa kierrätykseen. Parit jutut lyön huutikseen, mutta valtaosan heittänen vaatekeräykseen, sillä tällä hetkellä ei tunnu siltä, että jaksaisin mitään kirpparipöytää! Jostain syystä kirjojen karsiminen ei tavarapaljouden ärsyttäessäkään käy edes mielessä, vaikka niiden tarpeellisuudesta voi varmaan olla monta mieltä. Mä kuitenkin rakastan niitä, eikä ne nyt tavallaan vie paljoa tilaa, kun ne on hyllyissään… Plus ne on kiva sisustuselementti ja tuo väriä valko-harmaaseen olohuoneeseen! Ja nyt kun ne on edes jotenkuten paikoillaan, on paljon kotoisampi tunnelmakin, vaikka matot on edelleen äitylin luona ja verhot pakkauksissaan muovipussissa paikassa X. Paikassa Y puolestaan on osa mun vaatteista, sillä erittelin niitä vähän evakkokämppämme säilytystilapuutteen vuoksi ja siellä jossain hieman hukahkossa on jonkin verran sellaista syys-talvi-osastoa, jolle saattaisi piakkoin olla käyttöä. Ehkä löydän ne siinä vaiheessa, kun lähdetään vaihteeksi täältä poranääniä pakoon. Plus talvitakit ja osa kengistä on varmaan jossain kellarikomeron uumenissa. Niistäkin lähtee osa kyllä huspois, olen aika korviani myöten täynnä tätä romun määrää! En aio enää säästää niitä edellisten mieltymysteni mukaisia suosikkifarkkuja enkä sitä kivaa villakangastakkia, jota en ihanuudestaan huolimatta ole tullut käyttäneeksi useampaan vuoteen… En käsitä sitä tunnesidettä, jonka niin helposti muodostan joihinkin vaatekappaleisiin, joita en edes käytä. Varsinkin, kun kyseessä ei ole mitkään kalliit merkkivaatteet, ihan perushalpiksia ovat valtaosa. Näin puoliammattilaismuuttajan näkökulmasta varmaan kannattaisi nyt pysytellä tällä harvennuslinjalla ja pitää pää kylmänä takkirivistön edessä.

Noin muuten on kyllä aika hyvä meininki tässä elämässä. Painaa vaan koko ajan niskassa nyt yllättäen tuo asuntoasia. Töissä on kivaa molemmilla puolilla, rakkaus on rakkautta ja ihanaa ja parasta, ratsastuselämä on hauskaa ja tavoitteellista, ja lisäksi tässä on saanut viettää aikaa ihanien ystävienkin kanssa. Torstaina olin Jada-hepan kanssa klinikkareissulla saamassa hyviä uutisia, eilen oli kaverin häät, tänään näin rakasta pariisitartani. Huomennakin olen sosiaalinen ja onnellinen ja tiistaina ehkä vähän viisaampi jo kämppähommien suhteen. Perjantaina korjataan jäseniä vihdoin ja sitä ennen ratsastellaan vielä vinoumien kanssa ja treenataan kisoja varten. Aika kivoja juttusia, vaikka ihan normiarkea elellään.

Nyt menen haaveilemaan kisahommista ja miettimään treenisuunnitelmia. Pitää nyt saada hyvä valmistautuminen alle, että kehtaa taas lähteä näytille!

6 kommenttia:

 1. EI voi olla totta. VMP.

  Mutta kiva että elämä on noin niinku muuten mallillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika epäuskonen fiilis täällä kieltämättä. Vmp käynyt pari kertaa kielen päällä!

   Mut jos vaikka säästäisi vähän vuokrassa tai sais edes jotain korvausta pikkuhiljaa tästä veeämpeestä.

   Pushal!

   Poista
 2. Voi eeei! Mä olisin reagoinut näin tuohon uutiseen https://www.youtube.com/watch?v=JncgoPKklVE :/

  Ja eh, kertokaa nyt mullekkin mitä VMP tarkoittaa? ei jummarra :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jo jotenkin niin turta tähän koko shaisseen ettei musta lähe tollasta reaktiota :D

   vmp - vittu mitä paskaa.

   Poista
 3. Muakin ahdistaa tämä tavarapaljous. Joka paikka on täynnä, eikä mitään löydä. Veljelläs on vielä paha tapa säästää aivan kaikki, jos sitä vaikka joskus vielä tarttis.... Mielelläni heittäisin 90% kamoista huutiin. Leivontatarvikkeita ja kirjoja ei tosin siihen lasketa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoja ei lasketa tiettykään!

   Mutta mua ahdistaa nyt kyllä vähä kaikki, ärr. Paitti kisssut ja muu perhe <3

   Poista

Kerro!