maanantai 4. elokuuta 2014

Rankkaa

Tämä voi nyt olla aika pikainen päivitys mutta olkoon.

Mä tykkään kun on kuuma päivällä, rakastan kesää. Mutta en rakasta sitä, ettei meidän kämppää saa viilennettyä näillä keleillä yöksi mitenkään. Ei haittaa, että ennusteet näyttää tältä:

sää

Mutta kun se näyttää ihan samalta ilman aurinkoa vielä yölläkin, silloin mulla on vähän rankkaa. Teltta olisi varmaan aika kova sana, mutta meidän teltta ei ole nyt saatavilla (koska remontti). Anulla olisi tuollainen prinsessapeti, ehkä muutan sinne nyt salaa muutamaksi yöksi! Olen harkinnut pariin otteeseen myös työpaikan ilmastoinnin alle patjojen kasaamista ja siellä yöpymistä, en vaan aivan tiedä, mitä mieltä pomo olisi siitä. Tai hälytykset.

Ja kyllä mua ahdistaa päiväkuumuuskin ihan rehellisesti, kun luvassa on kahden hevosen liikutusta ja huomenna valmennus tuossa 30+ säässä kello 16. Pitkät saappaat ja nahkapaikkaiset housut jalassa, tietenkin. En tiedä, helle varmaan sulatti aivosoluja sen verran ettei ajatus kulkenut niin pitkälle siinä vaiheessa, kun kysyttiin että tuletko tiistaina valmennukseen. Joo voisin tulla. Tiedänpä mistä löydän itseni noin kolme minuuttia sen jälkeen kun hevonen on hoidettu pois – jos enää pääsen sinne tai minnekään asti siinä vaiheessa. Siinä sattuu olemaan yksi louhosuimapaikka aivan vieressä.

Oikeastaan tiedänkin, mitä teen kun saan työt valmiiksi. Taidan kurvata lähimmästä apteekista muutaman kylmäpakkauksen ja isken ne yötä varten pakkaseen. Jos pujottelisi niitä lakanoiden sekaan, voisi ehkä edes vähän päästä viilentymään.

Päästään tässä parin viikon sisään muuttamaan takaisin meidän omaan kämppään muuten. Tuntuu niin oudolta mennä kerrostaloon täältä valtavan pihan ja terassin ja erilaisten grillien ja marjapuskien keskeltä. Kissoillekin varmaan tulee ikävä seuralaisiaan. Mutta on sitä itsenäisyyttäkin kaivattu välillä. Kai siihen kaupunkielämäänkin taas tottuu. Jos ei, laitetaan asuntovahdin hakuehdot uusiksi ja muutetaan jonnekin tänne naapuriin!

Vielä olisi parisataa sanaa töitä tehtävänä tälle päivälle, jostain syystä nämä bloggeriin naputellut sanat eivät edistä sitä hommaa yhtään. Pitäkää hauskaa, juokaa vettä, käyttäkää aurinkolaseja. Huhhui.

2 kommenttia:

  1. Ota vähän paksumpi patja mukaan, kun tuut. Tai voin mä lainatakin :D Tuo petari on kiva, mutta nukkumiseen vähän turhan ohut. Muuten tuo on kyllä niiiiin ihana. Etenkin tuossa iltapäivästä, kun on sopivasti varjossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, jotenkin täällä pärjättiin. Nyt jo jännätään muuttoa.

      Poista

Kerro!