torstai 11. syyskuuta 2014

Bubbling under... and on top

Olen tässä vähitellen kasvattanut kynsihulluuden astettani ja opiskellut näitä juttuja blogistanian ihmeellisestä maailmasta. Into kasvaa, taidot vähemmän, mutta yritys ja kiinnostus on ainakin kova! Harrastus se on sekin, eikä ehkä edes ihan pöllöimmästä päästä. Tällä hetkellä opettelun alla on leimaaminen, joku päivä vielä handlaan sen ihanasti ja esittelen teillekin.

Kaikista enitenhän kiukuttaa se, kun saa askarreltua oikein söpöt ja ihanat kynnet ja sitten pilaa ne väärällä päällyslakalla. Kirjoitan tämän toivoen, että joku jättää saman virheen tekemättä kuin minä eikä osta ainakaan tätä alus-/päällyslakkaa ynnä muuta mitä se lupaa olla.

P1016002

Epäilin tätä jo aiemmin, mutta tänään sain vahvistuksen sille, että syypää yli-ihanien lakkausteni kuplimiseen on tämä Isadoran 6 in 1 Clear Nail Gel. Ostin tämän kuvitellen sen olevan se Isadoran Gel Nail Lacquer -päällyslakka, joka on oikeasti hämmentävästi mustassa pullossa. No geeli kuin geeli, not. Tai ei ole kokemusta sen päällyslakan ominaisuuksista, mutta nyt tämän kokemuksen perusteella olen aika varma etten kokeilekaan. Syytin itseäni että liian hätäisesti kerrostettu ja olisko liian paksuja kerroksiakin ja ensi kerralla menee paremmin mutta ei mennyt, aina kupli. Nyt sitten tässä lakkausideoiden välissä olin ihan nakukynsillä ja tietty onnistuin pökkäämään oikean etusormenkynteni jonnekin rakoon niin että se vääntyi. Sitä ja muita kynsiä suojaamaan vedin sitten eilen illalla kerroksen 6 in 1 -lakkaa. Tähän asti kaikki meni vielä ihan hyvin. Sitten tänään aamulla totesin että laitanpa vielä toisen kerroksen noihin pariin, jotka näyttää olevan vähän huteran oloiset, ettei käy niille kuinkaan. Ja mitä teki isadoora:

P1015998

Kuplii niinku viimeistä päivää! Tämä ei sitten ole mikään manikyyrikuva, ei saa ihmetellä kynsiposea tai kynsinauhoja! Ihmetelkää noita miljuunia pieniä ilmakuplia, jotka tämä ihmelakka sai aikaan toisella (ohuella) kerroksella ensimmäisen kuivuttua yli 12 tuntia. Kaksi. Toista. Tuntia. Saatte luvan kanssa tsuumata tota kuvaa jos ne bubblet ei muuten halua näyttäytyä.

Aivan ohuen ohuen ohutta kerrosta tällä ei saa edes tehtyä, sillä lakan koostumus on melkoista puuroa. Se on hommattu loppukesällä, eli ei nyt aivan yli-ikäinenkään ole. Olen aivan järkyttynyt, että joudun nyt paiskaamaan sillä vesilintua, mutta oikeasti tämä on ihan katastrofilakka. Hannatic muy unhappy. Hannatic joutuu päällyslakkaostoksille. Taas.

Ihan tiedoksi vaan.

5 kommenttia:

 1. No johan on kuplat! Ei saakeli mikä lakka argh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme hamstraa näitä enempiä. Ja mä kun ihmettelin että mikä mun perhoskynsillekin tuli ja ranskiksille jne jne. Tuo siellä kuplii alla ja päällä niin onpa kumma.

   Poista
 2. Pirullista kun oot tehny kovan työn kynsien eteen ja sitten alu-/päällylakka (onhan ne oikeita sanoja, alu- ja päällylakka?) pilaa homman, murr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AluS- ja päällyS, mutta menee se murteellakin :) Liian kauan Ranskassa kun ässät putoilee :D

   Poista

Kerro!