keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Painei

Olin maanantaina eräässä tapaamisessa, jossa Mari ystävällisesti huomautti ettei mun blogi ole päivittynyt kuuteen päivään. Nyt kun mennään keskiviikossa, päiviä on jo kahdeksan. Apua! Suorituspaineita! Painostusta!

Nyt vaan on vähän niin, että painetta tulee pikkusen muualtakin, teen nimittäin ihan ympäripyöreää päivää tällä hetkellä töitä. Aamulla istun kääntämään ja iltapäivällä siirryn toiselle työpaikalle. Työt ovat onneksi hyvin erilaisia toisiinsa nähden, joten pitkistä päivistä huolimatta musta ei tunnu mitenkään ylikuormittuneelta. Haikeana kyllä mietin, millaista olisi pitää vaikkapa… VAPAAPÄIVÄ, jollaista en ole nyt nähnyt pariin viikkoon, mutta painetaan nyt tämä putki ja sitten toivottavasti ensi kuussa saan löllötellä vaan menemään muutaman päivän. Olen ehkä ennenkin 1-2 kertaa maininnut, mutta työasiat tulee aina kaikki kerralla ja mahdollisimman kiireisenä niskaan, ja yhden suman selvitettyäni saan hetken taas odotella seuraavaa.

Äsken tupsahti postiluukusta infoa tämän asunnon vikatilojen selvitystöistä, jotka aloitetaan ensi viikolla. Mikäs tässä on ollut asustellessa, kun ei toimi ilmanvaihto eikä putkisto, mutta hei ei mitään kiirettä. Kuusi viikkoa on ihan normaali reagointiaika, kun puhutaan siitä, onko joku asunto kenties asumiskelpoinen vai ei…

Varastin tämän pienen näpyttelyhetken työajasta. Ajattelin laittaa tähän pari kissankuvaa, kun joskus näpsin kuvia Lunalle varta vasten suunnitellusta prinsessatornipedistä. Hänhän siis evakkokämpässä viihtyi hurjan hyvin aivan katonrajassa mahdollisimman ylhäällä Vaikka ihan yhtä korkealle ei täällä kotona saa viritettyä mitään nukkumakoloja, hyvin on kelvannut kirjahyllyn päälle laitettu peti. Jopa niin hyvin, että kun en sitten kuitenkaan löytänyt niitä kuvia mistään, kävin hakemassa Lunan ja nostin sen tuonne petiin ja se jäi sinne poseeraamaan ja köllimään. Kaikki, joilla on kissa, tietää miten todennäköistä se on! Eli tässä nyt sitten pari lavastettua kuvaa aiheesta, siellä se vieläkin makoilee tyytyväisenä.

P9246083P9246085P9246086

Siitä näkee mukavasti joka paikkaan eikä Nekku häiritse. Uloskin on kiva katsella, siellä näyttää satavan jotain rännänsekaista. Sunnuntaina olin vielä ilman sukkia liikkeellä! No sama se, ei tässä paljon nyt ehdi ulkoilla.

Noniin Mari, onko nyt parempi? Hannatic, päivittynyt just nyt!

2 kommenttia:

 1. Joo on!!

  Avasin blogilistan, niin kyllä vaan pisti silimään het sun blogis päivittyneitten listan yläosasta! Hyvä tytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni kato. Hyvä tytö painaa vaa menemään vaikkei ehtiskään!

   Poista

Kerro!