sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Vahinkokopio

Olen arvatenkin tässä viime aikoina lueskellut kynsiblogeja ideoiden toivossa. Lopulta siinä on tainnut käydä vähän niin, että kaikkia ihania juttuja on niin paljon, ettei mikään kuitenkaan jää mieleen. Eräänä päivänä tässä sitten päätin että nyt on vaaleanpunainen teema, koska jotenkin syksyn tai alkutalven pimeydestä huolimatta tummat “sesonkivärit” ei ole houkutellut. Vaaleanpunaiset lakat riviin pöydälle siis ja siitä valkkailemaan, mikä olisi hyvä. Vähän tuota, vähän tätä ja tuosta vielä leima päälle. Olin halunnut testata cremepohjalle samansävyisellä shimmerillä leimaamista, joten nyt tuumasta toimeen. Kokeilin huvikseni peittävältä vaikuttavaa IsaDoraa tehtävään ja sehän suoriutui oikein mainiosti.

PB196431

Ja hei tökätäänpä pari strassia vielä noihin koristelemattomiin kynsiin. (Ja unohdetaan rasvata kädet ja kynsinauhat…) Ja ihaillaan, aika kivat tuli. Olin oikein tyytyväinen kivaan luomukseeni ja olin näistä vähän ylpeäkin, ihan itse keksin näin kivan idean ja on niin eleganttia että! Aamulla jatkoin taas kynsiblogien surffailua ja törmäsin tähän Sissin lakkaukseen, joka oli ilmeisesti kuitenkin jäänyt jonnekin aivojen syrjäiseen kolkkaan kummittelemaan. Onhan nimittäin kohtalaisen suora kopio värejä lukuun ottamatta! Leimakin on sama (Konad Square 1), mutta toisinpäin kynnellä.

PB196436

Tuohon pikkurillin kynteen taisi tulla pikakuivattajan mukana tekstuurista joku hötö, joka ottaa näissä kuvissa silmään, mutta en anna sen häiritä. Enemmän häiritsee nuo kuivat kynsinauhat, kun olen yrittänyt nyt niihin panostaa ja sitten ne näyttää tuolta.

PB196424

IsaDora Sugar Nails 134 Bon Bon | IsaDora Wonder Nail 614 Glacé (myös leimassa) | Lumene Gel Effect 27 Fresh Morning

Sellainen alitajuinen plagiaatti tuli tehtyä, mutta ei se mitään. Olipa ainakin inspiroivat kynnet Sissillä, kun jäi alitajuntaan kummittelemaan. Tykkäsin itse näistä tosi paljon, oli harmi poistaa, kun kärjet alkoivat kulahtaa ja strassit lähteä omille teilleen. Mutta kohti uusia seikkailuja käy kynsihöpsön tie!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!