maanantai 8. joulukuuta 2014

Epävärejä ja kahvia

Avasin koneen ja ajattelin että vielä yhtäkkiä postaan vähän hömppäjuttuja. Löysin kannen avattuani hyvin hyvin kahvitahraisen näppäimistön ja nyt mulla keittää päässä niin paljon että on aika vaikea saada mitään hömppävaihdetta päälle. Olen lähes hysteerisen tarkka tietokoneestani, koska se on mun yksi ja ainut työkalu. Jos sille sattuu jotain, en voi  tehdä töitä enkä näin ollen saa palkkaa. Niinpä sen ääressä ei syödä eikä juoda ja kädetkin pestään ennen sen käyttöä. Sanottakoon nyt vielä että minä en juo koskaan kotona kahvia. Grrrr.

No jos nyt kuitenkin koittaisi jotain hömppäjuttuja. Mulla on pakkomielle löytää kaikille kynsilakoille kaverit, eli parittaa värejä toistensa kanssa. Ostin viime keväänä vähän itsenikin yllättäen tämän Lumenen Gel Effect –lakan, joka on ehkä vähän hiekan värinen, ehkä vähän kullertava, kylmässä valossa violetti ja kaiken kaikkiaan ei oikein minkään värinen metallinhohtoinen epäväri. Rakastuin siihen ihan täysillä, mutta nyt tässä parittamisvimmassa se on jäänyt käyttämättä, kun ei sille ole kavereita. No sitten eräänä päivänä olin Marin kanssa kaupungilla pyörimässä ja löysin Hennesiltä söpön vaaleanpunaisen glitterlakan, jonka kiikutin kotiin. Kotona se vaan ei enää ollutkaan vaaleanpunainen vaan jotensakin epämääräisen kullertavan holohtavan epämääräisen epävärinen. Kysyin mieheltäkin että sano nyt minkä värinen tämä sun mielestä on, eikä sekään osannut sanoa. Jossain vaiheessa aivoissa tapahtui laskutoimitus 1+1 ja tadaa, it’s a match!

PB256462

Kynsi-idealistalla päätin yhdistää sen mustaan tai valkoiseen. Sattumalta sain Marilta kirjakassillisen lisäksi eräällä visiitillä myös pussillisen hutiostoskynsilakkoja ja siellä oli myös Konadin musta, joten päätin että musta sen täytyy olla. Alun perin oli tarkoitus leimata sekä keskisormi että nimetön pitsileimalla, mutta totesin että a) tuo musta levittää leimaa sen verran että siroimmastakin hentoisuusleimasta tulee tosi peittävä ja b) jestamandeera että mustalla leimaaminen muuten SOTKEE. Testileiman ja kahteen sormeen leimaamisen jälkeen olin sitä mieltä että saan kaiken mustan lakkamöhnän hinkattua pois käsistäni ehkä joskus kolmen viikon päästä. No, pari suihkua myöhemmin oli jo ihan kohtalainen siisteysaste, mutta saattaa olla että leimaan mustalla heti taas joskus kahden vuoden päästä. Helmiäismustaa en ole vielä testannut tositoimissa kai.

PB256461

Kun nuo pelkät epäväriset Lumene-kynnet näytti niin surullisilta leimojen ja glitterien vieressä, päätin että niihinhän pitää muuten tehdä mustat pilkut dotting toolilla. Muutaman epämääräisen sotkutöhryn jälkeen totesin, että ehkä se oli huono idea ja tongin epätoivoissani kynsitarraosastoa ja löysinkin tuollaisen mustahopeiset kukkaset. Siihen asti olin koko lakkauksen ajan tuumannut, että tämä lakkaus taitaa joutua mappi ööhön, mutta tarrat  pelasti koko homman ja lopulta päädyin tykkäämään näistä kauheasti.

PB256467

Mustaa on kynsinauhalla mutta olkoon. Heijastuksia tarroilla niin ettei ne näy missään kuvassa kokonaan, mutta olkoon nekin!

PB256453PB256471

Lumene Gel Effect 18 Hiekka hehkuu | H&M Diamond Frost | Flormar QD10 Black Minimalism | Konad Black

+ MoYou London Bridal Collection 07

On se vaan hauskaa se kynsien lakkaaminen. Ei käy elämä tylsäksi. Valokuvaaminenkin on mukavaa, kun voi yrittää tarkentaa mustan pullon mustiin teksteihin ja päätyä tyytymään siihen että tarkennus on edes pullonkaulassa olevassa kissankarvassa. Close enough!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!