sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Välipäiväsunnuntain sekalaiset höpinät

Välipäiviä kaikille! Joulu meni meillä perinteisissä merkeissä perheen parissa. Olin kyllä ollut ekstrakilttinä, sillä sain enemmän lahjoja kuin luulinkaan. Rakastan yllätyksiä ja niitäkin riitti paketeissa, ihanaa! Parhaisiin lahjoihin on kyllä kuulunut lomaillen läheisten kanssa vietetty aika ilman töitä ja aikatauluja, ihan tarpeeseen on tullut pieni talvinen breikki kiireen keskelle!

Myös nämä pienet karvakaverit ovat aiheuttaneet kohtuullisen paljon onnellisia huokauksia – näistä on otettu mallia lomapäivien kunniaksi:

PC236669PC236670

Liian söpöjä, sattuu vähän sydämeen! On se vaan niin ihanaa, kun menee nukkumaan ja hetken päästä jalkoihin kömpii pari pientä kisupatteria lämmittämään. Tulee sellainen olo, että jotain olen varmaan tehnyt oikein, kun kelpaan unikaveriksi. Ja välillä käy mielessä, miten outoa on oikeasti nukkua karvaisten eläinten kanssa sulassa sovussa samassa sängyssä. Mutta enimmäkseen ihanaa.

Askartelin vielä joulun kunniaksi parit teemakynnet. Tuli huomattua, että inspiraatiota löytyy kyllä tällaisiin lakkailuihin, kun on värit ja ideat ikään kuin valmiina. Pitänee panostaa jatkossakin jonkun sortin teemoihin, kun lakkauskriisi iskee. Seuraavana vuorossa uuden vuoden kynnet, sitten on hetki ystävänpäivää odotellessa (talvikynsiä tietysti sopisi siihen väliin, se on eri asia kuin joulukynnet!) ja keväästä ei vielä tiedäkään… synttärikynsiä sitten huhtikuussa :D No tässä nämä viimeiset joululakkaukset tälle vuotta:

PC226653PC276684

Näistä tykkäsin molemmista ihan tosi paljon! Candy cane –kynsien kuvausrekvisiitaksi pääsi yksi pieni jämpti-neitokin, ihan vähän vain nosti koirakuumetta tuo visiitti…

IMG_4047-1

Kuva: Mari

Pukinkontista paljastui tietenkin vähän myös kynsihärpäkkeitä ja niiden hankintaan oikeuttava lahjakorttikin löysi tiensä meikäläisen luo… Nyt vain keksimään niille jotain tekemistä!

Tässä tätä kirjoitellessa tuli näköjään vielä jotain liian ihanaa julkaistavaa!

PC286695

Oikeasti, voiko tämmösiä ollakaan? Söpöysyliannostus!

Nyt mua odotetaan jo muualle, joten tämä sekalainen sunnuntaipostaus saa nyt päättyä tähän. Toivottavasti teillä oli kiva joulu! Uutta vuotta odotellessa jatkan vielä lomailua, yhtä työpiipahdusta lukuun ottamatta saan vielä relailla yli viikon! Jeeeee!

2 kommenttia:

 1. Vika kuva: Naaaw ♥ Ihania :D on ollut ihanaa lomailla, myönnetään! (meni siis lomailuksi koko "loma")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin ihan liian söpöjä!

   Kyllä säkin oot loman ansainnut, vaikka varmaan joudutkin sitten taas ylitöihin :P ei koko aika vaan voi jaksaa!

   Poista

Kerro!