perjantai 9. tammikuuta 2015

Back to reality

Nyt on lomailut lomailtu ja tehty kohtuullisen karu paluu arkeen. Työhommat jatkuvat molemmilla aloilla vilkkaina ja lomamoodista siirtymä työmoodiin vaati lievää kauhua, täriseviä käsiä ja syviä huokauksia, sillä piti tietenkin hypätä suoraan sinne kuvaannollisen altaan syvään päähän ja vesikin oli jääkylmää. Oikein hyvä siis, että ehdin pari viikkoa oikeasti lepuuttaa niin aivoja kuin kroppaakin, nyt taas mennään! Tykkään kyllä ihan älyttömästi molemmista töistäni ja varsinkin siellä toisessa paikassa on niin kivaa, kun näkee ihmisiä. Täällä kotona näpytellessä ei mitenkään tuo sosiaalinen elämä kukoista suuremmin.

Loman aikana oli tarkoitus rakentaa kissoille uusi raapimapuu, joka odottaa paloina laatikossa. Jotenkin siinä sitten kuitenkin kävi niin, ettei kasattukaan sitä. Hups. Tarvetta alkaisi olla, sillä nuo pienet apinat varmasti rakastaisivat kunnon kiipeilypuuta ja edellisten tilanne ei ole kehuttava, varsinkaan kun suosikki niistä meni rikki huojuttuaan ensin aikansa vahvasti…

P1096728P1096730P1096731

Oikealla siis yläosansa menettänyt valkoinen entinen suosikkipuu, keskellä Lidlin halpispuu, jonka päälle valkoisen petiosa on siirretty ja vasemmalla isän askartelema moderni taideteos eli nelosnelonen ja sisal-köysi. Josta kissat kyllä tykkää tosi paljon, siihen on ihana oikein kunnolla kiskotella raapimaan!

No josko se inspiraatio iskisi sitten vaikka viikonlopun aikana? Se olisi niin hienokin valmiina, mutta kun ei saa aikaan niin ei.

Huomenna olisi luvassa futsalia ja veljenpojan synttärijuhlistusta. Oli aika jähmeää miettiä lahjaa kuusivuotiaalle pojalle, mutta onneksi tuolta Pariisin suunnasta sain hyviä vinkkejä että Star Warsit ja Legot ovat sen ikäisille mahdollisesti kova sana. Niinpä iskin silmäni Star Wars –Legoihin ja tuumasin että näillä mennään!

Jotenkin tämä kirjoittaminenkin on aika jähmeää näin pienen breikin jälkeen, joten taidanpa laittaa läppärin kiinni ja painua syöpöttelemään. Pitäkää kiva viikonloppu!

2 kommenttia:

  1. Multa tuli tästä mieleen tämä kuva http://cdn.themetapicture.com/media/funny-cat-logic-box-scratcher.jpg :D Ei mulla muuta tällä kertaa, tsemppejä töihin ja mukavaa viikonloppua sulle kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi no joo on meilläkin sellainen kisssanpeti oikeen hieno ja ihana eikä kumpikaan edes kato siihen päinkään, mutta jos reppu jää lattialle niin sinne pitää änkeä. Mutta luulen että se puu ois kova sana kun noi on semmoisia apinavauvoja :D

      Poista

Kerro!