perjantai 13. helmikuuta 2015

Will you be my Valentine?

Päätin lähteä nyt yrittämään tätä #Ablecs15-haastetta, jonka ensimmäisellä viikolla tehdään sekä ystävänpäivän kynsiä että jotain muuta kuin pinkkiä –kynsiä. Näin huomisen ystävänpäivän kunniaksi esittelen nämä hempeät rakkauskynnet oikein täälläkin reaaliajassa. Kuvat on napsittu aika äkkiä kiireessä ja ihon osuudet palaakin nätisti puhki, mutta eikö se ole tärkeintä että nuo kynnet  näkyy. Täällä mennään taas niin busyness woman –meiningillä, että on tärkeämpääkin tekemistä kuin säätää valotusaikoja kynsikuviin.

P2120141

Ystävänpäiväkynsissä on käytetty rakkaalta ystävältä joululahjaksi saatua Zoyan Blazea. Se on tumma pinkki tai kylmä punainen, johon on sujautettu sekaan ihania holohippusia ja punaista shimmeriä. Se on myös ensimmäinen ja toistaiseksi ainut Zoyani, mutta jälkimmäinen varmaan ehtii ajan saatossa vielä muuttua. Halusin leimata hopeisella Color Clubin On the Rocksilla siihen sydämiä ja sitä kautta innostuin yhdistämään lakkaukseen myös hopeista tekstuuria, IsaDoran Diamond Crushia, joka kimaltaa kuin viimeistä päivää. Se on aivan ihana, mulla on monta muutakin noita IsaDoran tekstuureita ja pelkään päivää kun ne loppuu. Helppoa ja näyttävää, me likes!

Leimat on Konadin laatoista m3 ja m95 ja vielä jäi ainakin yksi söpöjä sydänkuvioita sisältävä laatta käyttämättä, joten saatan vielä pysyä tällä söpöstelylinjalla. Näiden kynsien lakkaaminen oli niin mukavaa ja leimaaminenkin helppoa, että jäi tarve saada lakata lisää kynsiä! Kai se on hyökättävä varpaankynsien kimppuun, kun ei näin kivoja viitsi heti poistaakaan :D

Koska tuo palloilija on tosiaan huomisen muilla mailla potkimassa pyöreää esinettä, sain jo tänään kukkia ja suklaata ♥ Punaiset ruusut joutuivat tuttuun kissaperhetapaan koristehyllyn päälle, jonne uteliaat karvajalat eivät pääse. Siellä ne eivät ole mitenkään eniten edukseen, mutta toinen vaihtoehto olisi laittaa ne pöydälle kissojen järsittäväksi, joten kurkin niitä mieluummin hyllyn päältä.

Hei nythän on muuten perjantai kolmastoista. Aika sama, onneksi on perjantai! Saan huilia viikonlopun, ja se alkaakin aika lailla heti, kun painan julkaisunappia. Hyvää ystävänpäivää kaikille! Minä otan kohta vaaka-asennon ja annan miesten kokata sillä aikaa. Ei yhtään hassumpi tapa aloittaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!