maanantai 6. huhtikuuta 2015

Alive

Heippahei, täällä ollaan taas. Jäin henkiin Pariisin-matkasta ja suunnitelmissa olisi kirjoitella siitä ainakin jonkinlaista vinkkipostausta vielä jossain vaiheessa. Reissu oli ihana, sisälsi paljon kävelyä ja muistikortti on täynnä valokuvia, joiden tarpeellisuus on hyvin kyseenalaista! Onhan esimerkiksi tosi hyvä mennä turistiristeilylle Seinelle ja ottaa kuvia jokaisesta rakennuksesta, joka mainitaan, mutta jääköhän niistä mitään muistikuvia että mikähän se olikaan sitten kun jälkikäteen kuvia selaa? Haha, tässä on Louvre eikun tämä taitaakin olla Louvre.

P3280875

No tämän sentään tunnistaa jokainen. Osasin hyvin suunnistaa kaupungissa vaikka poukkoilinkin paljon yksikseni. Onneksi oli kuitenkin paikallisia oppaita, joiden kanssa pääsin tutustumaan sellaisiinkin paikkoihin, joihin ei ihan tavis-turre olisi ikinä tullut harhailleeksi. Mietin jo uutta reissua, paljon jäi vielä näkemättä.

Tämä olkoon nyt vain tällainen pikainen tervehdys, sillä matkailu on aiheuttanut pientä työpainetta täällä freelancerin kotikolossa. Jatkan siis naputtelua toisissa ohjelmissa ja palaan myöhemmin langoille. Ai hitsi muuten, haluaisitteko nähdä The Pariisikynnetkin? Ängetään ne yhtäkkiä tähän vielä:

P3240565

Pastellinen Ranskanlippu ja leimoja MoYou Londonin Pariisi-laatasta. Testasin päälle Cesarsshopin UV-päällyslakkaa siinä toivossa, että lakkaus kestäisi edes valtaosan reissusta. Eikä tarvinnut pettyä. Näillä samoilla lakkauksilla vetelin yli 10 vuorokautta eikä kulumajälkiä näkynyt kuin hieman oikean käden etusormessa, jonka kärjestä paistoi alimmainen valkoinen lakkakerros. Odotin vähintäänkin että tästä hyvästä saisi maksaa sitten poistovaiheessa ja joutuisin viilaamaan ja muhittelemaan poistoaineessa iäisyyksiä, mutta sepä lähtikin pois kuin tavan kynsilakka ikään. Olen järkyttynyt. Kuuden euron päällyslakka ja halpa UV-uuni = lomakynnet forever man! Yhden geelilakkauksen hinnalla samanlainen kesto lukemattomiin omiin lakkauksiin. Suosittelen.

Okei nyt tämä lähti taas käsistä. Piti ihan yhtäkkiä vaan. Palataan taas kun ehdin oikeasti kirjoittaa jotain muuta kuin käännöksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!