keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Liukuja

Olen aika paljon postannut nyt pelkkiä haastekynsiä ja pakko myöntää että paljoltihan nuo lakkailut seuraavatkin juuri sitä linjaa. Toisaalta on tosi kiva, kun saa ideoita valmiista otsikoista, mutta joskus tuntuu ettei ehdi toteuttaa omia ideoita. Kun joskus tekee ihan hirveästi mieli vaikka ranskista, mutta se ei sovellu haasteotsikoihin, ja pakkohan se on tietenkin ottaa juuri niin vakavasti, että justiinsa tasan kaikki haasteotsikot on toteutettava ja aikataulussa... Pöhköähän se on ottaa niistä niin paineita, tiedetään! Tässä kuitenkin parit kynnet Ablecs15-haasteen ulkopuolelta. Kovin monia ei näköjään ole tosiaan tässä kevään aikana tullut tehtyä ainakaan niin, että ne olisi tullut kuvattuakin oikein.


Nämä söpöt ja hyvin meikäläismäiset glitterranskikset oli pakko saada tehdä, kun tilasin pari kuukautta sitten muutaman erivärisen ihanan kirkaspohjaisen glitterin. Nehän on kuin tehty tätä tarkoitusta varten, ja onhan se edelleen tuo glitterliuku mun suosikkijuttu. Helppoa ja nopeaa ja söpöä kaikki samassa paketissa. Ranskislakkana Lumene Geel Effect 02 Runoni/Poetry ja glitterit W7 Cosmic Mauve. Joissain lähteissä väitetään että tuossa Cosmic Mauvessa olisi sävytetty pohja mutta omassa versiossani ei ainakaan ole, onneksi. En tiedä onko liikkeellä erilaisia eriä. 
 

Pinkit glitteritkin huutelivat tahtoaan päästä esittelemään liukuominaisuuksiaan pian malvojen jälkeen. Näihin pohjalle pääsi IsaDoran hempeän vaaleanpunainen Glacé ja glittereinä toimii W7 Pink Dazzle. Löin nimettömiin vielä pinkit kukkasiirtokuvat, jotka oli livenä mielestäni enemmän samanväriset kuin kuvissa noiden hitusten kanssa.

Luulin että olisi ollut vielä kolmannetkin, mutta näköjään väistin muurin. Kyllä tuo Lumenen lakka vaan on paras ranskislakka, olen sitä jo hamstrannut varapullonkin. Täydellinen "my nails but better" -tyyppinen kaunistaja, jonka hento sininen shimmer vielä taittaa mahdollisia kellastumia pois. Mua on muutenkin tässä vähän ranskistuttanut, ehkä vielä saan sovitettua haasteteemat ja ranskikset yhteen tai sitten ehdin sovittaa useammat lakkaushetket aikatauluuni. Tänään esimerkiksi heräsin todella syyllinen olo niskassa, kun ehdin nukkua rauhassa. Heti oli tunne, että pitäisi olla töissä tai tekemässä jotain hyödyllistä. Siinä muutamien Trados-errorien kanssa väännettyäni käytin sitten päivän ainoat pari vapaatuntia jynssäten keittiötä lattiasta kattoon. Mikä mua vaivaa? Saisi kerrankin olla vain hetken niin eikun siivoamaan :D Kevät sitä teettää varmaan. Saatiin pääsiäisenä hoidettua kotona muutama roikkumaan jäänyt asia ja siitä alkoi hirveä into saada kämppä armottoman kevätvalon arvoiseen kuntoon. Aion vielä jatkaa tällä viikolla projektia, enkä malttaisi nytkään odottaa :D

Joko te muuten seuraatte Bloglovinin tai lukijaraadin kautta? Täällä käy aika paljon väkeä viikoittain, mutta vain muutama hassu on liittynyt seuraajaksi. En itse ole niin kova kyttäämään noita lukijamääriä, mutta välillä mietityttää tällaiset asiat :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!