keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kissojen kesä

Viime viikolla lämpöasteiden kivuttua vihdoin 20 asteen paremmalle puolelle asensimme myös kissoille ikkunaan verkon. Voidaan näin pitää ikkunaa auki ja kissat tykkäävät tuijotella lintuja ja haistella ulkoilmaa. Aivan keittiön ikkunamme yläpuolella asuu räystäässä pääskysiä, joita pitää vahtia hartaasti. Aamulla juoksevat ensimmäisenä ikkunalle ja jopa Lunan on nähty unohtavan syödä, koska linnut.


Kaksi vuotta sitten Luna istui seuraavan kuvan mukaisessa asennossa lähinnä koko kesän. Nyt hän joutuu jakamaan päivystyspaikkansa pikkuveljensä kanssa.


Täytyy tilata isältä lisää näitä ikkunaverkkoja, että saadaan pitää makuuhuoneessakin ikkunaa auki. Ja olohuoneeseenkin voisin huolia, helteellä läpiveto olisi joskus ihan kiva keksintö ilman että tarvitsee teljetä kissoja 15 kilon käsipainojen avulla makuuhuoneeseen. 

Nyt viitsisi teettääkin noita verkkoja, kun tietää että ne sopii siihen asuntoon, jossa asumme tulevina vuosina. Pitänee käydä isukin kanssa jossain rautakaupassa, mistä tuota materiaalia nyt ikinä saakin.

Nyt saan alkaa valmistautua tangoevakkoon lähtemiseen. Pari yötä anoppilassa, jossa on oikeastikin hiljaa yössä, toisin kuin meillä tässä keskustan tuntumassa. Sieltä palauduttuamme tuuppaamme kissat vuorostaan appiukon harteille ja karkaamme itse etelän hetelmiä maistelemaan. Tai no, onkohan jäätelö hetelmä? Saa vinkata Nizzan parhaat jäätelöbaarit kommenttiboksiin :)

2 kommenttia:

 1. Me kans rakennettiin kissoille häkki mihin pääsevä kulkemaan ikkunasta ja se on kyllä kesien paras paikka :) Tänäänkin ne sielä uskollisesti kökki, vaikka satoi vettä. Ooh, Nizza! Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olisi toiveissa että saataisiin lasitettu parveke lähitulevaisuudessa niin saa kisut sitten sieltä tutkia maailmaa :)

   Ja kiitos Miia! Vähän jo jännittää mutta siellä varmasti pääsee eroon arjesta hetkeksi :)

   Poista

Kerro!