torstai 10. syyskuuta 2015

MiVinyls-kokemuksia

Turkulainen kynsikoristeluun erikoistunut MiNails otti keväällä kynsivinyylit valmistukseen ja myyntiin. Ajattelin kirjoitella niistä omia kokemuksiani, sillä ensimmäisenä ja toistaiseksi ainakin ainoana suomalaisena vinyylikauppiaana putiikki on ansainnut palstatilansa.

Kokosin tähän MiVinylsien avulla tekemiäni lakkauksia ja mainittakoon nyt vielä, että olen vinyylini ihan omalla rahallani hankkinut, vaikka muutaman ekstra-arkinkin olen kaupanpäällisiksi saanut. 

Itse olen tykännyt näistä vinyyleistä todella paljon, ja ostoslistalla on jatkuvasti lisää. Valikoima on laaja ja kasvaa koko ajan, joten himotuksen kohteet lisääntyvät samaa tahtia - ja parasta on että perusmalleista on tarjolla sekä eri leveyksiä että eri "tiheyksiä", eli vaikka siksak-chevroneista voi valita tiheän tai väljemmän kuvion oman maun mukaan. Tiheimmin käytössä minulla ovat suorat ja single chevronit 1 ja 2 millin koossa, sillä mulla on tosi kapeat kynnet eikä leveämmille ole juuri käyttöä. Vinyylit on helppo irrottaa alustasta eivätkä ne tartu kynteen liian tiukasti. Materiaali on sopivan taipuisaa, että sen saa aseteltua kynnelle ilman että mitään jää törröttämään eikä lakka pääse vuotamaan vinyylin alle. En ole saanut vinyylejä katkeamaan poistettaessa vaikka käytän kaikista ohuimpia versioita ja joskus saatan samassa lakkauksessa uusiokäyttääkin samoja, jos eivät ole liian töhryisiä. 

Asetteleminen osaa joskus olla hankalaa, mutta se ei ole vinyylin vika, vaan ihan omien nakkisormieni ansiota. Tasaisten välien aikaansaaminen ei aina ole mitenkään takuuvarma juttu.

Tässä tosiaan MiVinylsien avulla tehtyjä kynsiä. Lajittelen ne nyt vinyylityypeittäin, aloitetaan suorista:

 Holo-liituraita (musta creme ja holo top coat).

 Reciprocal gradient (en aio kääntää tätä vastakkaiseksi liukuväriksi... tai no menköön).

Äitin synttärikynnet 

Ruby Wingin väriävaihtavalla lakalla leikkimistä (leimaakin ihan hyvin, mutta miten tämä kuva on näin epätarkka?) 

Erilainen liukuväri, josta on tykätty tosi paljon.

Single chevroneilla tehtyjä kynsiä:

Juhannuskynnet (inspired by @bri1703), näitä tehdessä unohdin säännönmukaisesti irrottaa vinyylin heti lakan levityksen jälkeen ja se näkyy... 

Inspired by Sveta Sanders, jolla oli kyllä vähemmän horjuvat linjat :D 

Inspired by  @craycraynailart (näitä kynsiä tehdessä sotkin ihan huolella, mm. kaadoin tuon tekstuuripullon).

Hillityn eleganssin tavoittelua pitkän väri-iloittelun jäljiltä (myös tykätyimpiä lakkauksiani instassa).

Siksak-chevroneilla tehtyä:

Näiden piti olla hienot tetris-ranskikset, mutta eivätpä olleetkaan! Muuten vaan hienot.

Simppelit negative spacet.

Scallops-vinyyleillä tehdyt huutomerkkikynnet:Ja vielä X-sabluunalla/stencilillä tehdyt Barbikynnet:


Tuossa sabluunassa huomasi, että se on ehkä suunniteltu leveämmille kynsille, sillä sain vaivoin nuo yhdet äksät kynnelle, olisi ollut tietysti paljon hienompi jos saisi enemmän materiaalia mahtumaan.

Itse olen siis kovasti näistä tykännyt ja vaikka aina ei menekään ihan 100 % putkeen, yleensä se moka on kuitenkin ihan omassa päässä. Voin siis suositella, ja todella hyvä asiakaspalvelu kruunaa kaiken. Onneksi en asu Turussa enää, tai kantaisin kaikki (loputkin) pennoseni MiNailsille :D Menkää te muut kuitenkin, kannattaa! Ja nettihän toimii ja kusti polkee, terveisin hän, joka eilen viimeksi vastaanotti paketin.

4 kommenttia:

 1. Täällähän nättejä lakkauksia on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole! Enemmän tulee tuota instaa päiviteltyä mutta kyllä ne täältäkin yleensä löytää ennemmin tai myöhemmin :D

   Poista
 2. Oi ja täällä on upeita teippilakkauksia! Tykkään noista valko-hopeakynsistä ja musta-holokynsistä erityisen paljon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Raidat on rakkautta, mutta on se teipilläkin hankala saada suoraan ja tasaisilla väleillä :D Nuo holoraitakynnet oli kyllä ihanat, niistä tuli sellainen liituraitakangas mieleen.

   Poista

Kerro!