tiistai 8. syyskuuta 2015

Nekku-Petteri (Jr.) 2 vuotta

Kun kerran Lunakin sai synttäripostauksen niin Nekunkin täytyy. Kaksi vuotta sitten sain ystävältäni Mauskulta viestin, joka kuului jotakuinkin näin: "MÄÄÄÄ LÖYSIIIIN SULLE KISSAAAAAN. Se on haamaa. Syntyi eilen." Se päätös kai tehtiin jo jossain ylemmällä taholla, ja noin 12 viikkoa myöhemmin meille muutti pieni pötkylä nimeltä Nekku.

Olin jo sen vuoden aikana kovasti toivonut Lunalle kaveria ja vilkuillut toiveikkaana kaikkia kissanpentuilmoituksia, josko sieltä jostain löytyisi harmaa tabby-neito. Kyselin mieheltä vähän väliä, olisiko sellainen ja tällainen ihana, kunnes hän lopulta tuumasi että kun se sitten löytyy niin ei tarvi kysyä, hae pois vaan. Mausku sen sitten löysi, eikä ollut muuten harmaa tabby-typykkä vaan sininen pikkumies - mutta ketä kiinnostaa, kun kyseessä on Se Oikea.


I mean just look at him.

Nekku on maailman kiltein ja hassuin poika, jolla ei kävisi pienessä mielessäkään, että ihmishenkilöitä voisi tahallaan raapaista. Tästä huolimatta henkilökunta on vallan usein pienillä naarmuilla, sillä Nekku-Petterin mielestä on huipuinta olla niskakissana, vaikkei olekaan ehkä ihan se ketterin tyyppi kissamaailmassa. 

Nekun rotumääritelmä on soininsininen. Hän muistuttaa erehdyttävästi venäjänsinistä, vaikka on tiettävästi täysin maatiaista sorttia Soinin perämettästä.


Nekku rakastaa intohimoisesti narulla leikkimistä, Lunan kanssa painimista, lintujen vahtimista ja isäntäänsä henkilökunnan miespuolista jäsentä. Ja päikkäreitä auringossa. 


Olen melko vakuuttunut siitä, ettei maailmasta löydy mitään niin pehmoista kuin Nekku-Petterin tassujen turkki. Paitsi ehkä Lunan. 


Mutta ihan varmasti hän on kaikista komein pieni mies koko planeetalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!