torstai 10. joulukuuta 2015

Ensimmäiset joulukynnet uunista ulos

Näin joulukuussa on ihanaa, kun saa jo luvan kanssa tehdä kaikkia teemakynsiä. Viime vuonnakin, vasta aloittaneena kynsi-intoilijana ehdin tehdä neljät teemaan sopivat lakkaukset ja kun niitä äsken katselin, eipä hassumpia oikeastaan! Taidan tehdä niistä kollaasin Instagramiin, sillä tuskin ihan samanlaisia tulee tänä vuonna tehtyä. Myönnän, että kuun alussa olin vielä vähän sitä mieltä, ettei kai niitä joulukynsiä vielä nyt askarrella. Yleensäkin olen vähän sitä vastaan, että aloitetaan hömpötys liian varhain. Kynsiystäväni kuitenkin vakuutti, että nyt jos koskaan, ja niinpä sainkin vaihteen silmään. Nyt mulla on odottamassa hirveä listallinen ideoita, jotka yritän saada toteutettua vielä ennen H-hetkeä. Se on kyllä vielä päättämättä, mikä ideoista saa kunnian olla The Joululakkaus tänä vuonna.

Ensimmäisiin tämänvuotisiin jouluaiheisiin kynsiin halusin käyttää kesällä hankkimaani klassikkoa, China Glazen Ruby Pumpsia, joka on ihanan herkullisen joulunpunaisen kimalteleva yksilö. Alunperin oli tarkoitus tehdä karkkikeppikynnet, mutta en löytänyt raitasabluunoitani ja laiskuus iski asettelun kanssa, joten vaihdoin lennosta suunnitelmaa ja leimasin – pakko myöntää että halusin myös testata uutta punaista leimauslakkaani.

12338645_1660524377540653_571600980_n

Ihan täydelliset leimoista ei tullut, vähän jäi reikiä. Leimat on siis Colour Aliken Red Winella, joka on todella pigmenttinen shimmerleimalakka. Se näyttää pullossa lähes pinkiltä, joten vähän jännitti mitenhän se nyt sopii, mutta kynnellä sävy on juuri ihanan joulunpunainen, jee. Kuvio on laatasta Spring 03. Näillä kynsillä voitin muuten eräätkin estekisat, joten ei huono. Vai voitetaankohan niitä kisoja kynsillä? Ehkä enemmänkin saappailla.

Toiset jouluisat teemakynnet olivat ihanan kimaltavat, enkä olisi malttanut ottaa niitä pois. Kimmellyksen takana häärii tuo ehaana kultahologlitter, joka on sekin China Glazen klassikoita: I’m not Lion. En kestä, miten ihana.

12357429_435215453338924_748897601_n

Tein kuviot Minailsin X-stencilillä, josta oli tullut myös tätä millinvahvaa versiota – kapeakyntiset huutaa jee! Värittelin välit Color Clubin punaisella Mamballa ja Zoyan vihreällä Envyllä. Mutta oikeasti, kuinka ihana tuo epäleijonalakka on: sisäinen harakkani on erittäin tyytyväinen saadessaan tuijotella tällaisia.

Seuraavana listalta hyppäsi toteutukseen poroleimat, joiden toteutuksen onnistuminen hieman yllätti.

12331462_429456763920016_1226577032_n

Lakkasin pohjalle Essencen lilertävän harmaata Serendipityä, töpöttelin kärkiin pienen lumiefektin valkoisella cremellä ja vedin päälle myös Essencen Pixie Dustin, jolla saa mielestäni aivan ihanan jäisen lumiefektin aikaan. Leimasin päälle niin ikään Essencen Yummiiiilla tanssahtelevia porosia, jotka odottavat selkeästi intopiukeena jouluaattoa. Tämä oli se yllätyskohta: en nimittäin olisi uskonut sen toimivan ihan noin hyvin, vaikka olen sillä aiemminkin leimannut. Tein nimettömään ja pikkurilliin peilikuvat leimasta, koska sain päähäni etteivät porot kaikki voi samaan suuntaan katsoa. Tein siis decalit kahdesta porosta ja liimasin ne peilikuvana kynsille, mutta siinä olisi ehkä toteutusta voinut vähän hioa (älkää katsoko kuplia ja ryppyjä, jookopliis?!). No, ensi kerralla taas vähän viisastuneena. Ps. En tiedä, miten ehdin tuon etusormen sotkea Yummiiilla, varmaan toiseen käteen leimatessa. Älkää katsoko sitäkään :D Eli oikeastaan katsokaa vaan tuota keskisormea, se on hyvä. Vaikka näissä piti olla yllättävän onnistunut toteutus… Logiikka 101. No onneksi livenä mun kynnet ei ole ihan näin zoomattuina kenenkään naaman edessä, eli hyvät ovat!

Näitä jouluisia kynsitaiteilun helmiä saattaa putoilla vielä muutaman postauksen verran, joten kannattaa varautua. Punaista ja valkoista taitaa kulua tässä kuussa hippasen!

4 kommenttia:

 1. Waude, sä olet ollut ahkera! Ja ai vitsit kun onkin hienoja nämä kaikki ♥ Tosin erityisesti sykähdytti viimeiset porokynnet, ne kun on oikein yksilölliset ja upeat. Mulla on myöskin nyt joulukynsibuumi menossa, ideoita alkaa vihdoin putkahtelemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä roikun niin paljon instassa että väkisinkin alkaa jouluttaa :D kiitos kovasti Nena, niistä kyllä on tykätty ja oon edelleen iloinen kuinka hyvin ne onnistui :)

   Poista
 2. Kaikki noin näyttää kivoilta. Mun suosikki on silti ehkä noi huurteiset porokynnet XD

  VastaaPoista
 3. Kiitos Paula! Joulujutut on ihania ja porot on kyllä jääneet parhaiten mieleen :)

  VastaaPoista

Kerro!