lauantai 26. joulukuuta 2015

Hyvän joulun toiv... kynnet

Hyvää joulua kaikille. Täällä on relattu perheen kanssa ja tottahan sitä ruokaakin on napaan ängetty. Juuri vyöryin anoppilasta kotiin ja hiljaisessa kodissa on nyt vähän aikaa tälle läppärillekin.

Vielä olisi viimeinen läjä joulukynsiä esiteltävänä - näitä tuli siis tehtyä ihan hirvittävä määrä näköjään, eikä kukaan varmaan enää jaksa näitä lukea, mutta kun aloitin näiden listaamisen tänne blogiin, pakkohan ne on kaikki laittaa tasa-arvon nimissä.


Vesimarmorikuusia näkyi Instassa paljon ja halusin tietenkin mukaan bileisiin. Näissä onnistui kaikki teknisesti ihan hyvin, mutta harmittelin kyllä että laitoin nuo kuuset vihreälle pohjalle enkä kultaiselle, josta ne olisivat erottuneet paremmin. Keskisormen tähteä painoin märkään lakkaan kiinni niin että meinasi lähteä koko kuusi joukkoon mutta se ei lopulta näkynyt juurikaan, joten en aloittanut alusta... Liukuvärissä ja marmorissa käytin Zoyan Jacea ja Envyä, kimallukset ovat jotain Sopurahan Euron torin löytöjä nimeltä Butterfly Collection Ashanti. Ensi vuonna kuuset kultaisele pohjalle!


Kuusilinjalle lähdettyäni tein vielä toisetkin. Näissä oli alunperin kuusileimat, mutta jotenkin ne ei vaan näyttänyt hyvältä. Vaihdoin siis pilkkukuusiin, ja näistä tykkäsin enemmän. Punainen lakka on OPI:n Red Fingers and Mistletoes, kultainen (koko kynnellä) IsaDoran Gold Sparkles. Kultaleimaukset on tehty Colour Aliken Golden Queenilla, ja sanottakoon nyt etten enää ehkä haluaisi ostaa muun merkkisiä leimauslakkoja. Toivottavasti tekevät kaikki maailman värit. Vihreät pilkut ovat niin ikään Colour Aliken leimauslakalla, jolla alunperin leimasin ne epämieluisat kuuset, sävyn nimi on Fairy Forest.


 Tajusin yhtäkkiä unohtaneeni piparkakkukynnet luettelostani, mutta äkkiäkös ne sinne lisättiin. En kyllä ideoita oikein tahtonut keksiä, mutta satuin löytämään mielestäni täydellisen piparkakkulakan Essence-hyllystä. Samana iltana välähti ideakin mieleen - pilvityyliinhän saisi hyvän piparkakkuefektin! Nämä oli vähän ihankiva-osastoa, mutta pakko oli saada pipareita kynsille. Essencen Nude, Dos, Tres on tuo ruskea, Wild White Ways valkea kuorrute ja kimalluksena Kleancolorin Metallic White.


 Karkkikeppikynnet nro. 2 tein Ruby Pumpsilla, vaikka mietin kyllä, miten sen jelly-koostumus toimii näissä raidoissa. Ehkä siistimmän tuloksen olisi saanut peittävämmällä lakalla (ohuemmalla kerroksella), pakko sanoa. Valkoinen leima on Konadin valkoisella ja punainen Colour Aliken Red Winella. Tuo karkkikeppi, ylempänä lahjapaketti ja alla teksti ovat jostain made in China -kopiolaatoista. Ostin ne joskus kirpparilta tajuamatta niitä kopioiksi, mutta kun toimivat niin saavat nyt olla kokoelmissa vaikka ärsyttääkin vähän.


Aattokynsiin pääsi myös Ruby Pumps, koska se nyt vaan on niin ihana kuin kaikki muutkin väittää. Tällainen tonttulakkiranskis on tosi söpö ja simppeli tehdä. Vapaalla kädellä vetelin kärkiin punaista ja pilkuttelin valkoiset reunat. Laitoin varmuudeksi väliin pikakuivattajan, ettei valkoinen värjäänny punaiseksi, niinkin on joskus käynyt. Ranskislakkana muuten edelleen mielestäni ykkönen on Lumenen 02 Runoni.  Se vain on niin täydellinen - ei edes harmita että vahingossa vähän hamstrasin sitä kun pelkäsin että valmistus on lopetettu. Ei ollut, mutta sitä saa olla pari varapulloa jemmoissa :D
 

Vielä viimeiset. Kylläpä niitä olikin monet! Nämä tein vielä joulupäivänä. Näin Kaisan jouluvalokynnet jo pari viikkoa sitten ja ne jäivät kummittelemaan pahasti. Pitihän ne kopioida omille kynsille sitten lopulta! Piirtelin Essencen valkoisen Wild White Waysin päälle saman merkin mustalla Nail and Cuticle Tattoo Liner -kynällä kiemuroita ja asettelin pisaranmuotoisia strasseja valoiksi. Löytyi lopulta hyvä syy viimetalviseen strassihamstraukseen! Kiitos Kaisalle inspiksestä.

Kuten näkyy, tykkään teemalakkailuista aika lailla. Tammikuussa saatan tarvita taas jonkun haasteen toteutettavaksi. Tämä joulukuu oli kyllä vähän kuin olisin itse haastanut  itseni kolmellatoista eri idealla, jotka oli tietenkin pakko kaikki toteuttaa! Hullu mikä hullu. Nyt sitten kehittelemään uuden vuoden ideoita.

P.s. Mikä päivä nyt on? Koska pitää takaisin töihin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!