keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Kun hyllyt oli väärässä paikassa

Meillä tehtiin pientä remppaa pitkästä aikaa. Tällä kertaa ihan omasta tahdosta tosin. Siirtelimme kaikkia huonekaluja vääriin paikkoihin, ja siitähän riemu repesi talouden nelijalkaisten keskuudessa. Kyllä voi oikeasti olla huikean hauskaa, kun kirjahylly on esim. keittiössä!


Minulla on tuollainen aloituspakkaus kuuluisasta Crazy Cat Lady Organizer -säilytysjärjestelmästä. Hyllyjä piisaa, mutta kissoja on vasta kaksi. Kasvunvaraa on vielä pikkuisen, joskin kirjoja täytynee hävittää hyllyssä säilytettävien kissojen lukumäärän kasvaessa tästä. 


Luna päivysti vallan mielellään tässä keittiön ovensuussa sijaitsevassa hyllyssä tai sen päällä. Se oli varsin käytännöllinen myös henkilökunnan mielistelyyn nälän iskettyä, sillä tuosta hyllynkulmalta oli hyvät olosuhteet kiehnata ja puskea äärimmäisen suloisesti suoraan naama naamaa vasten. Bawww!


Lundström pääsi myös kiipeämään kirjahyllyn päältä keittiön kaapiston päälle. Siellä oli kuninkaallinen olo vahtia alamaisia ihan kirjaimellisesti. Valkoinen kissa ja yläkaapin päällystä olivat toki vähän töhryinen yhdistelmä, sillä tuolta kaapin päältä on pyyhitty pölyjä öhmm... ehkä joskus, mutta en takaa sitäkään. 

Kovimmat pirskeet pidettiin kirjahyllyjen lisäksi sohvilla, joita siirreltiin suuntaan jos toiseen. Kyllä elämä voi olla yksi suuri seikkailu näköjään, jos sattuu olemaan pieni kissaeläin. 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä noilla mielikuvitusta piisaa! Nekku keksi aamulla pudottaa mun testaamattomien lakkojen laatikon lattialle. Nyt on kaksi testaamatonta vähemmän. (Ja se oli kyllä miehen vika, jätti sen lootikon huonosti kun siirsi sitä illalla syystä x... pitäisi ehkä tällä kissakokemuksella tietää että asiat putoilee öisin.)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ne on niin hassuliinit söpöliinit karvatassut hassumassut söpönassut!!!

   Poista

Kerro!