maanantai 8. helmikuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 5

Viime viikon aikatauluromahduksen jälkeen nämä seuraavat tulevat nyt yhtä lailla myöhässä ja tylsästi peräkkäin, mutta antaa tulla vaan! Tällä viikolla oli taas vähän enemmän potentiaalia, ja muutamat pääsivät suorastaan kisaamaan suosikin paikasta. Ykkössijan veivät kuitenkin nämä tribaalihenkiset lakkaukset, joita oli suorastaan surku poistaa seuraavien alta. Taidan joutua tekemään samantyylisiä vielä uudelleenkin! Ja pidän huomion- ja maininnanarvoisena myös sitä, että näitä ei ole leimattu! Jotenkin se stamper vaan istuu käteen niin hyvin, ettei aina edes ajattele muita vaihtoehtoja.


Poimin idean näihin @sensationails4you-nimimerkillä Instagramissa vaikuttavalta kynsitaiteilijalta, joka oli omissa kynsissään käyttänyt vähän eri värejä. Itse lähdin kultaisen kaveriksi etsimään violettien laatikosta Sitä Oikeaa Violettia Cremeä, mutta vaikka violetti on mulle Se Juttu, ei sellaista mielikuvaa vastaavaa sävyä kuitenkaan löytynyt. Nyt kun näitä katselee, en enää oikeastaan tiedä, millainen se oikea sävy olisi sitten ollut, enkä siis todennäköisesti tule hommanneeksikaan sellaista ennen kuin seuraavan kerran tarvitsisin juuri sitä. Tajusin myös hitulalaatikkoa penkoessani, etten juurikaan omista kultaisia koristeita kynsille. Olen aina niin vahvasti suosinut hopeaa sävynä kullan yli, etten ole nähtävästi sitten hankkinut juuri mitään kultaisia hituloita. Tai siis en ollenkaan, nämäkin sain kaverilta ja lakkasin vielä oikean sävyisiksi täsmäämään tuohon kynsien kultaan. Puutteita valikoimassa, must buy more purple polishessssss...


Lakkasin tosiaan ensin peukun, keskisormen ja nimettömän IsaDoran kultaisella Gold Sparklesilla, jonka sain vähän aikaa sitten Marilta lahjaksi. Olen käyttänyt sitä parissa kuukaudessa jo vaikka kuinka monta kertaa, eli voin sanoa että TYKKÄÄN. Kullan päälle asettelin Minailsin Krista for MiVinyls -vinyylejä ja lakkasin niiden päältä Essencen Beautiful Liesilla, joka nyt sitten kuitenkin näyttää aivan sopivalta violetilta cremeltä, vaikka aluksi oli lievä kompromissivalinta. Vinyylit pois välistä ja kuola valuen vielä lakkasin muut kynnet kauniilla valheilla. Niittejä piti tosiaan vähän sävyttää oikeanlaisiksi ennen kiinnitystä. Vaikka nämä oli mun mielestä ehkä upeimmat viritelmät aikoihin, löytyivät viikon yleisösuosikit jostain ihan muualta.


Nimittäin Instagramin yleisöraati päätti alavasemman pastellimarmorit hopearaidoilla ehdottomaksi ykköseksi tällä viikolla ja heittämällä top kolmoseen kaikista julkaisuistani. Olihan ne ihan kivat, mutta että noin kivat?! Näitä muita lakkauksia voi tutkailla tarkemmin Instagramissa, jossa kuvaan aina lyhyesti käytetyt menetelmät, lakat sun muut tarvikkeet.

Oliko tällä viikolla oikeat suosikit? Taas ollaan muuten iloisesti myöhässä, mutta ollaan vaan. Mulla on selkeästi asennevamma tietokonetta kohtaan vapaa-ajalla, sillä vapaa-ajalla en mieluusti edes katso konetta päin. Ihan tarpeeksi tulee nökötettyä sen ääressä töiden parissa. Nytkin sain tämän tuupattua eetteriin, koska sain selätettyä deadlinen iloisesti etuajassa eikä tarvinnut vielä alkaa kokkailla.

Odotan tästä viikosta vähintäänkin mielenkiintoista jaksamispoliittisesti, kun töissä saa pitkälti asua. Lupaan siis postata taas heti ihan kohta, kunhan satun ehtimään/muistamaan/jaksamaan. Bis Dann!

4 kommenttia:

 1. Voi apua sentään kun onkin upeat nuo violetit! ♥ Mä en yleensä edes pidä violetista kynsillä, mutta tätä lakkausta ei voi olla rakastamatta ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena! Mulle violetti oli alunperin The Väri, mutta nykyään on tullut innostuttua vähän muistakin sävyistä jo :D

   Poista
 2. On kyllä huikeat nuo violetit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail, tosi kiva kuulla että tykkäsit :)

   Poista

Kerro!