maanantai 30. toukokuuta 2016

Just do it

Kai maailmassa on muitakin surkeita aikaansaajia? Pidän tämän päivän suurena saavutuksena sitä, että sain vihdoin asennettua koneelle tarpeellisia ohjelmia, jos vaikka ei tarvitsisi kovin usein tehdä töitä kahdella läppärillä. Siirsin myös kaiken maailman vanhoja töitä samassa rytäkässä, ettei tarvitsisi sieltä vanhalta koneelta kaivella reffimateriaaleja, Vanha kone kun ei ole mitenkään kuoleman kielissä, mutta totesimme joskus muinoin, että jos jonkun meidän taloudessa kannattaa ostaa uusi kone niin minun, koska teen sillä töitä ja mies selviää vallan hyvin nettisurffaillen sillä vanhallakin. Ihan kohtalaisen kauan tässä nyt meni saada kaikki pelit ja vehkeet aivan ajan tasalle. Siinä itse hommassa muuten kestikin varmaan puoli tuntia, että olihan se nyt ylikova homma. Jos vain osaisi ajatella, että otanpa heti asiaksi, niin se on sitten alta pois. Olen kuullut huhuja, että sellaisiakin ihmisiä on olemassa.


Mutta onpa nyt saatu sekin aikaan, parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Kaivelin tähän kuvitukseksi kaikkia täällä ennen julkaisemattomia, Marin ottamia kuvia meidän kissaeläimistä. Sisarukset nauttivat kesäkeleistä kököttämällä avoimen ikkunan ääressä lintuvahdissa. Tänä vuonna en ole varma pääskysten pesistä, mutta näin kyllä keväällä ah niin ihanien naakkojen sujahtelevan räystään alle pesämateriaalien kanssa... Jee.


Töissä on pitänyt tässä loppukuusta niin kiirettä, ettei paljon ole ehtinyt esimerkiksi blogeja lueskelemaan. Toisaalta se on aina hyvä, mutta välillä kyllä pistää miettimään, mitä kaikkea on järkevää oikeasti ottaa vastaan. On aina niin upea tunne, kun tekee ohjeiden mukaan vain saadakseen huomata, ettei loppuasiakas oikeastaan itsekään tunne antamiaan ohjeita. Kyllä siinä saattaa pari ärräpäätä karata huulilta, kun joutuu korjailemaan mokia, joita ei ole tehnyt. Mutta tämä on taas niitä juttuja, jotka pitäisi saada ilmestyksenä taivaista ja vain tietää, vaikka ohjeissa lukisi mitä. Ei ensimmäinen kerta eikä ihan varmasti viimeinenkään - voisin pitää hyviä myyntipuheita kääntäjän ammatin eduista. Suositellaan vain henkilöille, joilla on yliluonnollisia kykyjä.


Onneksi mun työkaverit täällä kotona ovat maailman suloisimpia ja kauniimpia. Tai siis tietysti siellä toisellakin työpaikalla ovat, mutta ihan erityisesti nämä nelijalkaiset apulaiset.


Saanko paljon miinuspisteitä, jos vielä vähän päivittelen ajan nopeaa kulumista. Kohta on kesäkuu! Olen päättänyt olla käyttämättä tätä kesää tulevien tapahtumien odottamiseen ja käyttää enemmän aikaa tästä hetkestä nauttimiseen. Josko se aika menisi vähän rauhallisemmin tällä menetelmällä?

Vaikka kieltämättä tällä hetkellä odotan jo huomisia kakkutreffejä, keskiviikon vauvatreffejä sekä esterevanssia ja aika monia muitakin juttuja. En kuitenkaan aio jumiutua pelkästään siihen odotteluun, siinähän se kesä menee hukkaan tehokkaasti. Pitää käyttää se odotettujen juttujen välikin siihen, että haistelee syreeninkukkia ja tunnustelee varpailla kesäilmaa. Kesäajan pidennysprojekti alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!