tiistai 17. toukokuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 18

Mun tekisi melkein mieli skipata suosikkikynsipostaus tältä viikolta ja tehdä ensi viikolla isompi kollaasi. Viime viikon saldo jäi lakkailujen osalta sen verran laihaksi, että ihan hämmästyttää pientä kynsihörhöä. Lähdimme nimittäin muutamaksi päiväksi koko perheen voimin Taitaja-messuja pakoon äitylin ja isukin huomaan. Koska kyseessä oli pikainen visiitti, en raahannut mukaani mitään uskomatonta lakka-armadaa (jotain kuitenkin). Tulinpa myös todenneeksi kuvausolosuhteet taas kerran niin järkyttäviksi, etten kerran kokeilun jälkeen tuntenut tarvetta kiusata itseäni enempää. Olemme menossa kesällä muutamaksi viikoksi samaan osoitteeseen tällä kertaa Asuntomessuja karkuun, ja silloin täytyy kyllä virittää jonkunlainen kuvauspiste valmiiksi. Kuukautta en nimittäin suostu tuskailemaan kökkökuvien kanssa. Oikeastaan hyvä, että nyt päätin tämän postauksen kuitenkin tehdä, sillä nyt kun kirjoitin tuon kuvauspisteasian tänne, saatan jopa muistaa sen vielä sitten, kun on ajankohtaista!

Viikon laihaan saldoon mahtui joka tapauksessa yhdet ihanat lempparimateriaalikynnet:


Hämmästyimme varmasti kaikki nyt siitä, että ne ovat valkoiset ja neutraalit. Kikon läpikuultava valkoinen tahtoi päästä uudelleen kynsille. Tällä kertaa yhdistin sen valkoisiin kukkakiekuraleimoihin ja Bling La Vien lasistrasseihin, jotka hehkuvat monivärisinä. Leima on Konadin Square 01 -laatalta Konadin valkoisella leimauslakalla. Se on yksi suosikkikuvioistani ihan ehdottomasti, luultavasti koko laatta on hankittu sen takia. Yllä kuva luonnonvalossa ja alla keinovalossa:


Voisin elää ihan tyytyväisenä vaihdellen tuolle kuultavan valkoiselle pohjalle erilaisia koristeluja. Olen rakastunut.


Tässä Marin ottamassa #mynailsandmydrink-kuvassa vilahtaa paljas olkapää merkkinä upeista kesäisistä säistä, joista sain nauttia tuon turkulaistuneen emännän kanssa. Mari kävi pari päivää kylässä ja heilumassa toki tuttuun tapaan kameran kanssa. Kupissa on Coffee Housen Crème Brûlée Mocha, joka meille myytiin perinteisen Mochaccinomme sijaan. Piti kokeilla, makeaa oli. Hyvää, mutta makeaa,

Tämän viikon loppusaldo on tässä:


En kyllä ole ihan varma, pitäisikö tuohon uskoa vai ei. Ehkä se on totta. Minttuisat pitsikynnet olivat aivan ihanat, mutta en kerta kaikkiaan saanut niistä hyvää kuvaa, mikä aina vaikuttaa omalla kohdallani kynsien ihastuttamisasteeseen. Näin on käynyt ennenkin, että ärsyynnyn koko kynsiin, kun kameran kanssa ei natsaa. Varmasti kyllä käytän tuota ihanaa lakkaa pian uudelleen, että saan siitä paremmat fiilikset. Kirkkaat auringonlaskukynnetkin onnistuivat paremmin kuin toivoin, mutta eivät ehkä olleet juuri nyt ihan just sitä kuuminta hottia (sanooko kukaan enää noin?) omasta mielestäni. Instagram-yleisö tykkäsi niistä eniten. Instagramista voi käydä vakoilemassa tarkempia tietoja lakoista, laatoista jne. jos kiinnostaa.

Onneksi nyt lakkaustahti on taas vähän normaalimmalla tasolla ja ensi viikolle saan oikean kollaasin. Mitä tuumaatte, olisiko seuraavaksi kissapostauksen vuoro? 

2 kommenttia:

  1. Nuo aurinkokynnet on kyllä ihan pysäyttävän hienot! Tuollainen musta ja kultainen tuplaleima ja ihana pohjaväri! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Paula! Löysin tuon Essien Sunset Sneaksin Cittarin alelaarista ja sitten huomasin myöhemmin että testaamattomissa majaileva Essencen kevään uutuuksista löytynyt mattapinnan jättävä lakka on hyvin pitkälti dupe tälle. Se mattapinta ei mielestäni ole mikään ratkaiseva ero, että saa nähdä pidänkö molemmat :D

      Poista

Kerro!