torstai 2. kesäkuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 20

Tämän viikon suosikkikynnet valitsi oikeastaan Mari, sillä en osannut itse päättää kahden hyvän väliltä. Nudesta ja mintusta hän valitsi mintun, koska "minttu on ku jäätelöä" :D 

Tämä kyseinen minttu on Passport to Happiness Essien Bridal 2016 -kokoelmasta. Se pääsi ottamaan revanssia jouduttuaan edellisellä käyttökerralla huonojen kuvausolosuhteiden uhriksi. Minttu on sävynä kyllä hurmannut meikäläisen, ja tässä on vielä hentoinen shimmer, joka tekee siitä söpösti hohtavan ja hyvin levittyvän. Usein shimmerilliset lakat levittyvät usein cremejä tasaisemmin syystä tai toisesta. 


Koristeluiksi tuli kukkia, sillä nämä olivat haastekynnet otsikolla "Spring Flowers". En halunnut mitää värioksennusta, joten leimailin valkoisella ja hopealla erilaisia pikkukukkia summittaisesti. Hopeisena leimalakkana on suosikkini, Color Clubin On the Rocks ja valkoisena Konadin valkoinen. Laatta on joku merkitön kirppislaatta, jonka alkuperästä ei ole havaintoa.


Näitä kehtasi kyllä katsella pari päivää. Tuo pehmeän minttuinen sävy on jotenkin todella kiva. Tykkään kyllä sellaisesta hammastahnamintustakin, mutta Passport to Happiness sopii vaikka mihin. Kokoelman suosikkilakkani, ehdottomasti!

Muista kynsistä nuo nudet metallileimatut olivat toinen kilpailija ykköspaikasta. Juuri tuollainen yksinkertainen ja hillitty tyyli on nyt vain niin mun juttu.


Pinkit rusettikynnet puolestaan askartelin erään pienen prinsessan kunniaksi. Ystävän vauva pääsi vihdoin maailmaan ja kyllä kuulkaa Hanna-tädistä oli kiva nähdä tuo kauan odotettu pikkuenkeli. Meillä on nimittäin tuon vauvan kanssa ihan erityinen yhteys ♥

Instagramissa olen kertonut näistäkin kaikista lakkauksista vähän juttuja, jos kiinnostaa lakat tai laatat tms. Nyt kiiruhdan äkkiä syömään ja sitten tallille nauttimaan kesähelteestä pitkät saappaat jalassa!

4 kommenttia:

  1. Noi mintut on kyllä tosi ihanat! Kaikki muutkin on hienoja (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mulla on tän viikon kynnet postaamatta ja kaikki muukin kun ei meinaa ehtiä töiltä mitään! No onneksi tämä ei oo niin vakavaa :)

      Poista

Kerro!