maanantai 27. kesäkuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 23

Juhannus tuli vietettyä hyvin rauhallisissa merkeissä kotosalla. Meillä ei ole tapana tehdä juhannuksesta kovin suurta numeroa ja ainut juhannusperinteemme onkin käydä grillaamassa isoveljeni perheen kanssa Kääpiölinnassa. Vaikka aina tarkoitus olisi grillata ihan vähän vain jotain, Anun tuntien pöytään ilmestyy aina mystisesti noin neljäätoista eri sorttia, eikä kukaan pääse välttymään suunnattomalta ähkyltä. Juhannuksen muihin aktiviteetteihin kuului jalkapallon fanaattista tuijottamista (siis allekirjoittaneen toimesta, tuo palloilija itse on pysytellyt vallan tyynenä) sekä kymrin tiivistahtista opiskelua (koska joku tässä taloudessa tosiaan antautui täysillä EM-kisahuuman vietäväksi ja sekosi Walesista ihan kunnolla). Oli tarkoitus siivota ja vaihtaa verhot, mutta syystä tai toisesta olohuoneessa on edelleen ne samat kympin verhot, jotka ostin hätävaraksi elokuussa 2014... 

Nyt yritän päästä kirimään taas kynsijuttuja ajan tasalle. Tämän viikon suosikkikynsiksi nousivat ehdottomasti "flakies over nakies" -kynnet, joihin sain inspiraation Instagramista @dsetterfield74:ltä, joka puolestaan oli saanut oman inspiraarionsa @mcpolish:ilta, joka on laittanut tämän ilmiön liikenteeseen. Flakie-lakkoja yleensä käytetään toppereina värilakan päällä, mutta Amy keksi käyttää niitä suoraan paljaalle kynnelle ja nehän muuten toimivat aikas mainiosti. Luulen, etteivät ole viimeiset flakies over nakiesit, mitä teen. Mulla ei itse asiassa juurikaan ole flakie-lakkoja, ja nuokin kaikki kaksi omistamaani on tainnut tulla ikään kuin oheistuotteina... Color Clubin Covered in Diamonds on huuto.netistä hankkimastani isommasta paketista ja Lumenen talven juhlakokoelman Snow Angelin sain Lumenelta muun kokoelman mukana testattavaksi. Käytin puhtaanvalkoista lumienkeliä alimpana, ettei kokonaisuudesta tulisi liian kellertävä, sillä Covered in Diamondsin lastut ovat vähän keltaiseen taittavia. Olin juuri saanut tilaamani laattapinon Born Pretty Storesta, ja tahdoin käyttää geometrisen graafista BP-77-laattaa flakieiden päälle leimaamiseen. Leimasin taas tummanharmaalla Konadilla, sillä Konadit toimivat parhaiten (omistamistani leimauslakoista) kirkkaan leimasimen kanssa ja nämä leimat vaativat tarkkaa kohdistamista.


Tuli siinä sitten jälkeenpäin mieleen että ehkä nuo suorat viivat ja vähän muhkuisaksi jäävä flakie-pohja ei ole ihan paras mahdollinen yhdistelmä... mutta siinä vaiheessa oli jo myöhäistä :D Ensi kerralla olen viisaampi. Laatta toimi kuitenkin erinomaisesti! Näissä kuuluu olevan laatuvaihteluita, mutta kaikki omani ovat olleet ainakin tähän asti toimivia. Uskallan tilata lisääkin. 

Tottahan flakiet piti matata, sillä #MatteAllTheFlakies (ne näyttävät vain niin hyvältä matattuina), joten INM Out the Door Matte pääsi vielä viimeistelemään nämä kynsimet:

 

Näitä en olisi taas malttanut ottaa pois ollenkaan. Yllättävän helposti lastut sai irti, ei tarvinnut edes muhitella foliossa. Koko kauneutta näistä on ihan mahdoton saada vangittua kuvaan, sillä lastujen välke ei suostu pyydystettäväksi.

Viikon muut lakkaukset näyttivät kutakuinkin seuraavalta:


Alarivillä ovat yleisön suosikit, itse tykkäsin noista violeteista kyllä mutta sitruksista en ollenkaan ja ne lähtivätkin heti kuvan oton jälkeen tekemään tilaa seuraaville :D Niillä on kuitenkin eniten tykkäyksiä tästä satsista, mikä vain puhuu sen puolesta, ettei Instagramissa ole mitään tolkkua :D Vallan usein ne itselle vähiten mieluisat keräävät eniten yleisöä. Oh well, such is life. Instasta löytyy infoa muista lakkauksista, jos joku kiinnostaa erityisesti!

Miten teillä meni juhannus? Onko linjoilla muita Wales-faneja? Kuinka käy perjantaina? Draig goch ddyry gychwyn!

7 kommenttia:

 1. Oli mukavaa, kun kävitte! En kyllä ymmärrä, mistä ne ruoat aina pöytään ilmaantuu. :D Ja sori, että katosin siinä jossain vaiheessa. Ajattelin vain käydä vintissä Emman luona ja oikaista ihan vain hetkeksi sängylle lepuuttamaan selkää.... No, yllättäen nukahdin. Vika ei ollut vieraissa, vaan huonosti nukutuissa öissä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei se meitä haitannut, kyllä me tiedetään että sulla saattaa loppua kunto :) Kiitos emännälle ihanista tarjoiluista ♥

   Poista
  2. Teidän kanssa onkin se just ihanaa, kun ei tarvi väkisin sinnitellä jalkeilla. :)

   Poista
 2. Ihanat kyl nää nakuflakiet! Todella todella ihanat! Ja violetit onkin sit seuraavat suosikit mulla. Mut joka kerta on vaan niin ihania kynsiä sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä ihan suosikit :) Kiitos Riikka :)

   Poista
 3. Kerran saanut kunnian istahtaa Anun kahvipöydän ympärille ja ähkyhän siinäkin tuli, joten ymmärrän sua täysin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on kyllä melkoinen taikuri, jostain vaan ilmaantuu läjäpäin evästä tarjolle!

   Poista

Kerro!