maanantai 25. heinäkuuta 2016

Terra by Compagnie de Provence - kasvipohjaista ihonhoitoa

Postaus toteutettu yhteistyössä tuotteiden maahantuojan, S. Luhtalan kanssa.

Saimme SOblogien kanssa hyvin mielenkiintoisia tuotteita testattavaksi. Ranskalaisen Compagnie de Provencen valmistamassa Terra-tuotesarjassa on täysin kasvipohjaisia saippuoita, suihkugeelejä sekä käsivoiteita. Sarjan tuotteita saa laajassa tuoksuvalikoimassa, josta löytyy sopivia vaihtoehtoja niin raikkaista tuoksuista pitäville kuin tuoksuherkillekin. Omaan testipakettiini kuului nestemäinen Marseille-saippua, suihkugeeli sekä käsivoide. Tuotteet ovat parabeenittomia eikä niitä ole testattu eläimillä. Luonnollisestikaan ne eivät sisällä eläinrasvoja.


Hillotun appelsiinin tuoksuinen nestemäinen Marseille-saippua sopii sekä käsille että vartalolle. Meillä tuo päätyy varmastikin käsisaippuaksi piristämään tuoksullaan, joka on todella herkullinen. Pulloihin on ihan syystäkin painettu muistutus siitä, ettei tuotteita ole tarkoitus nauttia sisäisesti. Marseille-saippuan öljyt ovat oliivista ja kookoksesta peräisin eikä siihen ole lisätty keinotekoisia väriaineita. Pesutehoja riittää, mutta ei kuivata ihoa. Tätä voisin kokeilla myös meikkisiveltimien pesuun, johon kiinteä Marseille-saippua on tunnetusti hyvä. Litran pullosta riittää pidemmäksikin aikaa!


Suihkugeeli on ihanan sitruunaverbenan tuoksuinen ja tahtoisin uida siinä. Oliiviöljypohjaisesta saippuasta valmistettu suihkugeeli tuntuu riittoisalta ja tuoksu jää iholle pehmeästi. Suihkugeeliin on lisätty karitevoita hoitamaan ihoa. Tämäkin tuote on parabeeniton ja valmistettu ilman keinotekoisia väriaineita. Mutta se tuoksu, ai että. Sitruunaverbena on niin raikas ja ihana!


Näin kynsiharrastajana ennakkoon eniten kiinnosti käsivoide. Parabeenittomassa voiteessa on käytetty myös oliiviöljyä. Tästä ei pitäisi jäädä rasvaista tuntua käsiin ja minusta tuon väitteen voi kyllä allekirjoittaa. Imeytyy melko nopeasti, joten sopii töidenkin välissä käytettäväksi. On aika kevyt koostumukseltaan, mutta jättää kyllä pehmeän ihon käsiin. Saamani lehmuksenkukan tuoksuinen voide tulee varmasti kyllä käytettyä loppuun, vaikka 300 ml pullo on aika suuri. Olen kyllä levitellyt tätä muuallekin kuin vain käsien iholle. Tuoksu on jotenkin nostalginen, kukkaisesta tuoksusta tulee mieleen joku lapsuuden suihkusaippua. Tätä saisi myös muun muassa sen sitruunaverbenan tuoksuisena ja sellaista tekisi kyllä mieli!


Terra-tuotteita saa Suomessa Stockmannilta sekä valikoiduilta Sokoksilta. Etelä-Pohjanmaalla tuotteita myyvät Sapira Seinäjoella, Sisustus Stars Kauhavalla ja Kokon Alajärvellä. Itse sain tuotteet maahantuojalta testattavaksi blogiyhteistyön merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!