maanantai 19. syyskuuta 2016

Semilac Diamond Cosmetics - uusi tuttavuus ja swatcheja

Sain Naiskauneus.fi-verkkokaupasta testattavaksi aivan uuden tuttavuuden lakkoja. Semilac Diamond Cosmetics -kynsilakat tulivat nyt heille myyntiin ja pääsin kokeilemaan muutamaa lakkaa, että voin kertoa mielipiteeni. Innostuin niistä niin paljon, että halusin jakaa tämän ilosanoman myös muille kynsiharrastajille! Semilacilla on myös geelilakkoja, mutta nämä ovat siis ihan tavallisia ilmakovetteisia lakkoja.

Testiin pääsi pari cremeä, yksi crelly ja kaksi glitterlakkaa. Erityisesti cremeihin ihastuin toden teolla, sillä ne käyttäytyivät todella hyvin, levittyivät nätisti ja peittivät erinomaisesti. Ihan huippulaadukkaan oloisia lakkoja. 


Ensimmäisenä kynsille pääsi söpö pinkki Baby Girl. Kuvissa kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa. Ei valu kynsinauhoille, peittää jo melkeinpä ensimmäisellä kerroksella, mutta kahdella saa toki aina siistimmän. 


Ihanan mustikkamaidon sävyinen Pink&Violet oli ihan samaa laatua. Kaksi kerrosta, kuvassa ei päällyslakkaa. Tämä oli niin nätti ja hyvin käyttäytyvä, että ihan olisi voinut olla Essie-pullo kädessä. 

Yksi crelly-lakkakin tosiaan mahtui testattaviin:


Bubblegum Pink vaikutti ensimmäisellä kerroksella siltä, että saa sutia monen monta kerrosta edes jonkinlaisen peittävyyden eteen. Toisella kerroksella kuitenkin jo alkoi peittoa tulla hyvin ja lopulta tässä swatchissa on kolme kerrosta. Joku laittaisi varmasti pitkiin kynsiin vielä neljännenkin, mutta itselleni riitti tämä kolme.

Glittereistä testasin kaksi kiinnostavaa kimalluspakkausta:


Pink Gold yllätti hieman. Siinä on pinkissä jellypohjassa kultaisia glittereitä ja paljon kultaista shimmeriä. Kokonaisuutena se näyttää kynnellä kivan ruusukultaiselta, kun pinkki ja kulta sulautuvat yhteen. Odotin enemmän että se olisi näyttänyt kultaglittereiltä pinkillä pohjalla, mutta tämä oli kiva yllätys. 2-3 kerrosta riittää, sillä shimmeriä ja glitteriä on tiuhassa. Aika uniikki lakka ainakin minun kokoelmassani. Kuivui myös nopeasti!


Gold Disco puolestaan sisältää kultaisia glittereitä ja shimmeriä kirkkaassa pohjassa. Se sopii ohuesti levitettynä kultaiseksi glittertopperiksi värilakan päälle tai ihan yksinäänkin käytettynä. 2-3 kerrosta riittää myös tätä, ja sienellä töpöttelemällä saa toki hyvän peiton vähemmilläkin kerroksilla. Tämäkin kuivui nopeasti. Seuraavassa lakkauksessa näkyvät sen ominaisuudet minusta aika hyvin:


Gold Disco topperina, yksistään ja glitterliukuna.

Näillä lakoilla on hintaa 4,90 € kappaleelta ja pullossa on 7 ml. Värivaihtoehtoja on yli sata, joten valinnanvaikeus voi iskeä! Sain nämä lakat blogiyhteistyön merkeissä, linkit ovat ihan vain teidän iloksenne eikä niiden klikkailu hyödytä minua.

Heräsikö kiinnostus? Merkki on puolalainen, joten eurooppalaisena pidän sitä ainakin turvallisena käytettyjen ainesosien suhteen.

6 kommenttia:

 1. Kattelinkin näitä Feissarissa ja mietin, että millasia ovat.. Erityisesti nuo glitterit näyttäis aika houkuttelevilta, vois vaikka testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri tänään oli puhetta Sonnen kanssa kuinka glittereitä ei koskaan voi olla liikaa :D Ihan vilpittömästi voin suositella näitä, tykkään. Eikä mitenkään liian kaliitakaan :):)

   Poista
 2. Oi wau, näyttävätpä näteiltä! Ja kuulostavat sen verran laadukkailta että tuolla hinnalla voisi mielellään tilailla muutaman testiin itsellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti tuun itsekin tilailemaan näitä lisää, jos vaan osaan joskus päättää että millaisia värejä "tarvisin".

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on kyllä, tosi jännä. En olisi ajatellut että se on noin kaunis kynnellä :)

   Poista

Kerro!