lauantai 3. syyskuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 31

Viime viikolla pohdin, olisiko tämänkin viikon suosikkikynsiksi noussut eräs mustavalkoinen lakkaus, mutta nyt kävikin toisin. Aina ei minullakaan ole välttämättä mitään selkeää suosikkia, kuten tällä viikolla, ja silloin käy usein niin että teen päätöksen jollain muulla perusteella. Saatan kysyä kavereilta mielipidettä parista tasapäisestä vaihtoehdosta tai päättää vaikka onnistuneempien kuvien perusteella, että nuo pääsevät nyt tällä kertaa näytille tarkemmin. Tällä viikolla esittelyyn joutivat sekä parempien kuvien että Trio Aivohalvauksen äänestyksen perusteella violetit termokynnet.

Nämä ovat kyllä omastakin mielestäni varsin nätit, mutta näin kynsiblogipoliittiselta kannalta niissä ei ole hirveästi esiteltävää ja siksi eivät olleet menossa ykkösenä automaattisesti omasta mielestäni. Kauniin liukuvärin hoitaa nimittäin lakka itse, ja koristeluina on siirtokuvia. Itse on siis tehty varsin vähän, mutta toisaalta ei kai aina tarvitse olla niin monimutkaista, jos vähemmälläkin pääsee. Kynsillä on siis Dance Legendin ihanan shimmerinen roosasta violettiin väriä vaihtava Termo 167. 


Jouduin vähän lämmittelemään sormia lämpimässä vedessä saadakseni tuon termoefektin näkymään kuvaushetkellä kynsillä, siksi kuvassa on parit vesipisaratkin mukana. Sovitaan että se tuo taiteellista vaikutelmaa. Kaksi kerrosta lakkaa riittää helposti, yhdelläkin voisi hyvällä säkällä selvitä. Lämpötilaan reagoiva lakka on mielestäni varsin hyvin toimiva ja sillä on tietenkin kiva leikkiä :D Olen ennenkin tämän koristellut pelkillä pienillä siirtokuvilla, sillä tätä lakkaa ei mielellään peittäisi kovin paljoa. Niin kävi tälläkin kertaa ja kaivoin esiin valkoiset kukkakuviot. Hopeinenkin sopisi tähän, ehkä ensi kerralla leimaan hopeisia kuvioita, jos pääsisin yli tästä kaavasta.


Siirtokuvat ovat Bluesean ja näitä kyllä näkee aika paljon. Mikäs siinä, nättejä ovat! Lakan olen muuten tilannut Hypnotic Polishilta viime vuonna ja nyt minun pitäisikin suunnata samaan osoitteeseen, sillä sain nimipäivälahjaksi (6 viikkoa myöhässä mutta kuitenkin) lahjakortin sinne. Nyt on kyseessä ihan todellinen ensimmäisen maailman ongelma, sillä kuka muka osaa siellä päättää, mitä haluaisi?! Tai siis mitä ottaisi, haluaisin toki keskimäärin kaiken. ÜberChicin perässä sinne varmaan suuntaan ensisijaisesti, mutta myös HK Girliä ja Colors by Llarowea saattaisin tarvita.


Viikon muihin lakkauksiin pääsi tosiaan aika kovaa suosikkimateriaalia ja valinta oli vaikea. Nyt kun miettii niin näissä kaikissa muissahan olisi ollut aika hyvin tuollaista kynsitaiteellista ainesta, harmi kun en tullut ottaneeksi parempia kuvia. Näistä voi käydä tarkempia tietoja tutkimassa Instagramin puolelta.


Tykkääjäraadin suosikkilakkaus oli vasemman yläkulman marmori, joka kyllä olisi ansainnut esittelyvuoron täälläkin. Aion joskus tehdä saman vielä turkoosina, joten ehkä sitten sillä kertaa tärppää kamerankin kanssa :)

Kuinka kävi, samaa vai eri mieltä?

8 kommenttia:

 1. Marmorikynnet onkyllä hienot mutta niin on noi isossa kuvassa olevatkin ihan tosi upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sole, joskus on vaikia valita! Aika usein tietää jo etukäteen että nää on nyt ne ykköset, mutta joskus kyllä tulee tenkkapoo :)

   Poista
 2. Noi marmorikynnet on älyttömän hienot :) ja tykkään paljon myös noista glitterliuku kynsistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinkerbell! Ne oli molemmat kovia kilpailijoita, ai että glitterliu'ut on vaan niin ihania ♥

   Poista
 3. Nuo on ihanan simppelit nuo mitkä valitsit, ja miellyttää munkin silmää kovasti! Lemppareiksi olisin silti saattanut valita oikeassa yläkulmassa olevan lakkauksen, se on niin ihanan pirtsakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertainen on kyllä mun mielestä valttia varsin usein. Sä oletkin ainut jonka mielestä toi pilkuttelu on ykkönen :D Se oli kyllä tosi pirtsakka tapaus :D

   Poista
 4. Iiihan uskomattoman nätti lakka. :o Pääsee tuo termo niin oikeuksiin sun kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi ihana, mun ainut termolakka toistaiseksi! Haluisin kyllä siitä Color Clubin termokokoelmasta ehkä pari myös. Kiitos kommentista :)

   Poista

Kerro!