maanantai 31. lokakuuta 2016

Halloween-kynnet Eppu Normaalin tapaan


Hauskaa halloweenia kaikille! Viimeistä viedään Kynsiblogien halloween-teemakuussa ja minä päätin askarrella jotain muuta kuin kurpitsoja tai hautausmaita: sain inspiraationi Frankensteinin hirviöltä, eli Eppu Normaalilta. Eppu kun tunnetaan hehkeän vihreästä ihonsävystään sekä siistein tikein kokoonkursitusta kehostaan, niin kynsillekin piti päätyä jotain vihreää sekä tietenkin niitä siistejä tikkauksia - tämähän sopii meikäläisen vapaalla kädellä taiteilun tasoon erinomaisesti. 


Lakkauksessa on pohjalla lähes aina ranskalaisessa manikyyrissä käyttämäni Lumenen Runoni/Poetry, jota jaksan hehkuttaa aina. Tätä hamstraan varmaan ikuisesti, pari varapulloa pitää olla ettei ala ahdistaa. Vihreät monsteritipit lakkasin ranskisvinyylien avulla, vaikka epämääräisempikin raja varmaan olisi sopinut aiheeseen. En osannut oikein aluksi päättää, mikä vihreä olisi paras vaihtoehto, joten tein kompromissin ja kuivasudin lakkoja lopulta sekaisin. Pohjalla on Kikon 391 Grass Green, jonka päälle sudin lähes kuivalla sudilla Zoyan Jacea ja Kikon kanariankeltaista 355 Canary Yellow'ta. Tikit on niin ikään piirrelty paikoilleen Kikon lakalla, mustalla 291 Blackilla.


Nimettömän tikkaukset on kuitenkin leimattu paikoilleen. MoYou Londonin Gothic 03 -laatalla on tuollainen tikki-/piikkilankakuvio, julistan sen tikkikuvioksi nyt ja käytän piikkilankana ehkä myöhemmin. Halusin testata, kumpi on kivempi, mattainen vai kiiltävä pinta, ja matta voitti. Väliin laitettu päällyslakka vähän levitti mustia koristeluja, mutta tuumasin sen oikeastaan sopivan ihan hyvin tähän lookiin ja annoin olla.


Uudeksi suosikkimattapäällyslakakseni on kovaa vauhtia kipuamassa Kikon Matte Effect Top Coat. Pullo on aika hiljan avattu, joten en vielä osaa sanoa, alkaako se iän myötä tehdä valkoisia pilkkuja. Mutta tykkään siitä tällä hetkellä enemmän kuin INM Out The Door Mattesta, sillä jälkimmäinen tahtoo kutistaa mulla lakkauksia. Kiko se vain hoitaa sen mattaamisen ja jättää kutistamiset sitten muiden hommaksi.

Tämänvuotiset teemalakkaukset jäivät halloweenin osalta kohdallani kahteen. Niistä toisia voi käydä kurkkimassa Instagramissa, mutta mitään uutta niissä ei nähdä. Kopioin nimittäin oman ideani viime vuodelta. Härski ideavaras! Nyt jatkan halloweenjuhlistuksia, palataan taas pian! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!