maanantai 3. lokakuuta 2016

Shake it baby

On vähän sellainen tunne, että olen käyttänyt kaiken aivokapasiteettini töihin. Saatan tuijottaa näyttöä tajuamatta siitä yhtään mitään ja simppeleihinkin hommiin saa käytettyä aikaa tuplasti normaaliin nähden, kun päässä lyö tyhjää. Ihmettelin tuossa, miksi nyt käsiä niin tärisytyttää, kunnes tajusin unohtaneeni syödä. Tiedättehän tämän:


Välillä käy ilmi, että ilmeisesti myös kääntäjä tarvitsisi jotain muutakin poltttoainetta toimiakseen kunnolla. Sanoo hän ja syö nyt sitten tässä samalla.

Ajattelin nyt kuitenkin tärisevin käsin ja tyhjää lyövän pääkoppani kera kirjoitella vähän viime aikojen kuulumisia. Kiirettä pitää, mutta onneksi elämässä on muutakin kuin työt.


1. ... kuten jalkapallo! Viime aikoina tämä futisfanius on kyllä päässyt taas nousemaan ihan entisiin mittoihinsa ja varmaan ylikin. Olin teininä ihan armoton jalkapallodiggari ja tiesin kaikista joukkueista kaiken. Välillä innostus laantui, mutta taas se on löytynyt. Silti en voi allekirjoittaa väitettä jalkapallon kuninkuudesta lajien huipulla - futsal on nimittäin kuningaslaji. Olisipa jo futsal-kausi! (Kuvassa pelataan muuten OmaSP-stadionilla Seinäjoen derbyä, jossa tietenkin voittajaksi selviytyi punapaitainen Sisu-Pallo.) 
2. Ja kymri taitaa olla kuningaskieli. Olen aika varma, etten voi enää kovin kauaa elää ilman tuota kuvassa komeilevaa opusta. Ihan vinkkinä kaikille joululahjaideoita pohtiville (toki kaikki näin lokakuun alussa jo painiskelevat näiden asioiden parissa).  


3. Onnistuin tekemään eräänä päivänä täysin oranssia ruokaa, joka oli lisäksi hämmentävän yliterveellisen näköistä. Käytin kyllä ihan oikeaa kermaa, joten linssipasta ja härkäpapuproteiinivalmiste saivat edes vähän vastusta.
4. Lyhensin tosiaan kynsiäni ja niiden uusi outo pituus piti tallentaa. Nyt tuntuu jo että ovat kasvaneetkin tuosta vaikka kuinka. 


5. Prinsessa Luna aiheuttaa pikkuveljineen niin paljon iloa ♥ Kuinka ihania ne voikaan olla ♥ Katsokaa nyt tuota pientä valkoista masua ♥
6. Onnea on myös työt, joissa voi käyttää jumppahousuja! Jumppahousuelämää päivät läpeensä ♥


7. Käväisin kampaajalla lyhentämässä myös hiuksistoa. Kampaaja sai askarreltua sporttiset letit, jollaisista muuten vain haaveilen. En nimittäin jaksa yhtään panostaa lettikampausten opetteluun - vaikka kuinka tykkäisin niistä. Ehkä vielä joskus maltan käyttää aikaa siihenkin, mutta nyt tuntuu tärkeämmältä opetella kelttikieliä ja askarrella kynsiä vapaa-ajalla. 
8. Ja toki lenkkeillä. Syksy on kyllä hurjan kaunis nyt, vaikken tunnustaudukaan vuodenajan suurimmaksi faniksi. Kevät ja kesä ovat mun suosikkeja.


9. Syksyn kunniaksi hankin kuitenkin illan pimeitä pyöräilymatkoja ja lenkkejä varten ysärispaceman-liivin. Tästä tulee oikeasti niin pahasti se Babylon Zoon biisi mieleen! Avaruusnainen tai ei, ainakin luulisi näkyvän nyt pimeällä. 
10. Sama salamalla. Liivi on Hööksiltä ja jos tarvitset samanlaisen, kurkkaa tänne.


11. Viikonloppuna elin vahvasti Turku-kuplassa. Näin unia turkulaisen vitosdivarijoukkueen ratkaisevasta sarjapelistä ja aamulla kuulin, että sen voisi katsoa Youtubesta streamina. No kyllä kiitos, pakkohan se on katsoa, kun uniin asti änkevät. Tasapeli riitti nousuun divaria ylemmäs, ja ensi kesänä heiluttelemmekin Trio Aivohalvauksen kera huiveja nelosen peleissä :D Kaikkea sitä. Ja ihan tosissaan piti jännittääkin. Hullu mikä hullu.
12. Varför Paris, vi har jo Åbo - he kysyvät ja minä vastaan marismilla: ota monta ota kaks. Ei ole pakko valita, voi ottaa molemmat! Lokakuussa Turkuun ja marraskuussa Pariisiin. Näillä lentojen hinnoilla voin vieläpä kertoa, ettei ole juuri eroa lompakon kannalta, kumman valitsee. Louvre mä tuun mä tuun! Jätin huhtikuussa rakkaan museoni ilman visiittiä ja olen katunut sitä kohta puoli vuotta. Ensi kuussa korjaan tilanteen. Eihän sitä tiedä jos se Mona Lisa vaikka olisi vähän erilainen tänä syksynä kuin viime vuonna... En tiedä miksi, mutta ilman Louvrea ei Pariisin-matka vain tunnu oikealta. Löövre.

Nyt minusta tuntuu oikealta laittaa tietokone säppiin! Katsellaan kynsijuttuja taas seuraavaksi. 

2 kommenttia:

Kerro!