torstai 6. lokakuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 35

Tällä viikolla tuli tehtyä sekä ihan ykkössuosikit pitkästä aikaa että totaalinen floppi ja vielä juhla-/kannatuskynnet äkillisesti iskeneen inspiraation voimalla. Ja parit muut ihankivasarjalaiset, jotka eivät herätä kummempia tunteita. Aloitetaan niistä suosikeista ja ängetään ne flopit kollaasiin häpeämään.

Suosikkiosastolla ihan vuoden kärkikahinoihin nousi nimittäin vähän yllättäen viininpunaista ja pinkkiä yhdistävä lakkaus, jonka en siis odottanut olevan niin kiva kuin mitä se oli. Olen nyt yrittänyt käyttää heti vähän aikaa sitten poisto-osastolta eurolla hamstraamiani Jolifinin lakkoja, ja ihastunut niihin melkeinpä kaikkiin kovasti. Harmi etten ole aiemmin tajunnut näiden ihanuutta, tämän jälkeen niitä kai ei Suomesta ainakaan saa enää. Upea viininpunaisen sävyinen Dark Orchid sai kaverikseen Lumenen Roosa nauha -tekstuurin, joka sattuu olemaan varsin ajankohtainenkin lakka taas näin lokakuussa.


Tein kalanruotokuvion Minailsin Mivinyls Fishtail -sabluunalla. Alunperin suunnitelmaan kuului tehdä kuvioita useampaan kynteen kuin yhteen, mutta huomasin kokonaisuuden näyttävän hurjan kivalta jo tässä vaiheessa. Joten kerrankin osasin lopettaa ajoissa enkä änkenyt kynsille liikaa tavaraa. 


Roosa nauha -lakka oli mulla myös testaamattomissa. En oikein olisi uskonut, että roosa ja viininpunainen sopisivat näin hyvin yhteen. Siksi tämä kokonaisuus jotenkin pääsikin yllättämään - ajattelin aluksi että tästä tulee nyt sellainen peruskiva. Jotenkin viime aikoina vähemmän tullut sellaisia huippukohtia tässä harrastuksessa, joten kiva välillä yllättyä positiivisesti! 


Kuvista huomaa hieman, miten tumman lakan ja vinyylin päälle levitetty tekstuuri on vähän eri värinen kuin mitä se on omillaan. Livenä tuota eroa ei kuitenkaan huomannut, joten ei välitetä siitä! Kauniisti kimalteleva tekstuurilakka voisi päästä kyllä toistekin ulkoilemaan nyt Roosa nauha -kampanjan aikana.


Miten nuo värit sopii noin hyvin yhteen? Saako tehdä samalla kaavalla monta kertaa itselleen suosikkikynnet jos tahtoo? ♥

Viikon muiden kollaasissa on tosiaan vähän sitä ja tätä:


Ylärivin ihankivasarjalaisten lisäksi tuotannosta löytyivät totaalisesti flopanneet multichromekynnet, jotka kerta kaikkiaan kieltäytyivät valokuvamallina toimimisesta sekä Yön ritareiden sarjanousun kunniaksi askarrellut Batman goes Football -kynnet. Huonommalla viikolla nuo olisivat voineet olla ykköspaikalla suosikkilistalla, mutta eivät sentään päässeet näiden suosikkien ylitse. Jos kaikki olisi niin helppoa kuin noiden kynsien tekeminen, maailmassa pääsisi aika vähällä. Hyvä musta creme, kerrasta onnistuneet, reiättömät leimat, jotka vieläpä nousivat virheettömästi kirkkaalla leimasimella eli ne pystyi kohdistamaan hyvin - what's not to like? Inspiraatiokin tuli kuin salamana, turhia jahkailematta ja pohtimatta. Keep calm and call Batman ja lepakot ovat MoYou Londonin Rebel 04 -laatalta, jalkapallokuvio Konadin Square 05:ltä, joka on kaikkien futisfanien/futisvaimojen pakkohankinta. (Itse olen molempia, mutta kyseisen joukkueen kohdalla vain ensiksimainittua, toim. huom.) Tämä futisfanitus on tosiaan nyt lähtenyt ihan uuteen nousuun, mistä ehkä kertoo se, että tosiaan täältä Vaasan piirin alueelta asti pitää katsoa Turun piirin vitosdivaripelejä henkeä pidätellen... Mutta minkäs sitä ihminen hulluudelleen voi. Tosin saisi se futsal-kausi jo alkaa, ei tarkene enää kentän laidalle ilman pilkkihaalareita.

Kollaasin kynsistä voi lukea tarkempia tietoja Instagramin puolelta. Raati on valinnut Yön ritarit suosikiksi näistä, enkä heitä siitä syytä. Hyvä valinta. Mitäs blogiraati tuumaa, menikö valinta oikein?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!