tiistai 18. lokakuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 36

Syksylook ja jälleen pari Jolifinin lakkaa tyrkätään tänään ihmisten ilmoille. Tuntuu, että etsin aina täydellistä nudea cremeä, vaikka oikeastaan olen sellaisen löytänytkin. Tykkään neutraaleista lakoista enkä voi vastustaa ainakaan euron hintaan sellaisten kokeilemista. Tämä söpö ei-ihan-täydellinen nudelakka on Jolfinin Nude Cream, ja laadultaan se kyllä vakuutti, vaikka sävy ei ihan täsmälleen olekaan oikea. Tulipa testattua, ja saa jäädä meille asumaan! Nuden kaveriksi valkkasin oranssin Pure-Papayan, joka vaati vielä kolmannenkin kerroksen kunnolliseen peittävyyteen, neljäskään ei välttämättä olisi liikaa (paitsi mulle, joka en jaksa odotella oikeasti niin monen lakkakerroksen kuivumista). 


Lirumman värisissä lakoissa on se hyvä puoli, että niillä saa tehtyä hyviä liukuvärejä, kunhan jaksaa töpötellä tarpeeksi moneen kertaan.


Tuolla liukuvärin seassa on vähän jotain nöyhtääkin, mutta ei haitannut, kun päälle tuli leimat. Halusin jonkun kivan lehtikuvion ja nämä viininlehdet löytyivät laatalta W210. Leimasin kaikki kynnet ja yritin saada kaikkiin vähän erilaiset asetelmat. Leimauslakkana käytin Kleancolorin Metallic Orangea. Metallic-sarjan lakat leimaavat kaikki aivan erinomaisesti, mutta en käyttäisi niitä missään tapauksessa suoraan kynnelle värilakkana. Värjäävät nimittäin erittäin tehokkaasti. Mun decal-matto on esimerkiksi keväällä pinkillä leimaamisen jäljiltä edelleen osittain pinkihtävä, kiitos Metallic Pinkin. Mutta joo, hyviä leimaamiseen ovat. Ostin nämä kirpulta hyvään settihintaan joskus aikoja sitten.


Mulla ei meinannut olla ensin mitään sanottavaa näistä kynsistä tai yhtään mistään muustakaan. Päässä suhisee viikonlopun jäljiltä aika tehokkaasti, enkä viittaa nyt mihinkään ekstrarailakkaisiin pirskeisiin, vaikka Turussa pääsinkin taas käymään. Ehkä käytin kaiken aivokapasiteettini riman kirkkaasti alittavien juttujen keksimiseen?

Viikon muut lakkailut näyttävät tältä:


En kyllä keksi niistäkään pahemmin mitään sanottavaa, joten viison suosiolla tuonne Instagramin suuntaan lukemaan niistä enemmän. Aivan kivan näköinen setti kokonaisuudessaan. 

P.S. Nekku voi hyvin. Hyppyyttää siskoaan aivan entiseen tapaan.

4 kommenttia:

 1. Hienot! Tuli vaahteranlehdet mieleen <3. Miten noita liukuja oikein tehdään, voisit joskus julkaista siitä ohjeen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Teen liukuvärin kostealla meikkisienellä, johon on levitetty molempia/kaikkia liukuun tulevia värejä. Sientä töpötellään kynnelle niin että värit sekoittuu toisiinsa. Liukuväritutoriaaleja on varmasti netti pullollaan, en itse jaksa leikkiä noiden videoeditorien kanssa niin vähän huonosti saan sellaista tehtyä. Toki jotain vaihekuvia voin koittaa joskus ottaa, jos sellainen kiinnostaa!

   Poista
 2. Voi sentään, upeita ovat kyllä kaikki! ♥ Nuo syksyn lehdet taitavat voittaa munkin silmissä tällä erää, mutta ruusulakkaus saanee hyvän kakkossijan, sekin on ihan huikea! ♥

  VastaaPoista

Kerro!