tiistai 25. lokakuuta 2016

Who wore it better

Ei ole varmaan kenellekään jäänyt epäselväksi, että olen täysin koukussa Snapchatin filttereihin. Täysin normaali 30+ ilmiö. Ja tykkään kyllä muutenkin snäpistä, ainut vaan ettei mulla ole seuratuissa mitenkään ruuhkaa, kun en oikein tiedä ketä seuraisi. En ihan randomeita vaan oikein jaksa edes lisätä, vaikka toisaalta juuri muutamasta ihan randomista on tullut suuria suosikkejani. Kuka siellä ruudun toisella puolella snäppää? Voisitteko lisäillä @kynsitic ja kertoa ketä olette, niin saisin lisää aikaa tuhlattavaksi somessa? Plussaa eläinsnäpeistä ♥

Itsehän tuotan siis todella korkealaatuista sisältöä Snapchatissa. Tänäänkin olen esimerkiksi postannut kuvan paperinpalasta, jossa on 10 kirjainta sekä videopätkän sormesta, joka tekee kuvioita tuolle paperinpalalle. (Kouluratsastajat ehkä voivat samaistua tähän asiaan, joka monelle muulle jäänee mysteeriksi. Opettelussa seuranmestaruusohjelma pyhäinpäivälle - ei paineita mestaruutta puolustavalle ratsukolle, eeeeeii...) Katselin tuossa puhelimeen tallentunutta materiaalia, josko siitä saisi vaikka jonkunlaista kuulumispostausta aikaiseksi, mutta noin 8/10 kuvasta sisälsi jonkun hassunhauskan snäppifiltterin. En sitten jaksanut tehdä snäppifiltterikoostetta - mutta tämä helmi oli pakko saada jakaa. Who wore it better?


Lunan kasvot sopivat snäpin kasvontunnistukseen ja siitähän saa revittyä paljon riemua. Ehkä liikaakin, jos Lunalta kysytään. Nekun piirteistä ei erotu nenät ja suut, kun kaikki on samanväristä, joten pikkumies saa jäädä rauhaan tältä osin.

Tuliko hyvä myyntipuhe? Joko lisäsit? Tai jos tiedät jotain mahdottoman hyviä snäppitilejä, anna ilmi! 

2 kommenttia:

  1. Hei, miksei ollu enemmän eri filttereillä näitä kuvii? :D Aivan loistava!! :D Lisää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no mun täytyy varmaan ottaa niitä enemmän :D

      Poista

Kerro!