sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Lahjattomat treenaa

Saanko esitellä ystäväni Veikkosen:


Hän on hieman mulle pieni mutta silti niin hieno. Hänen kanssaan saavutimme eilen toisen perättäisen mitalin seuramme kouluratsastusmestaruuksissa. Totuttuun tapaan treenit jäivät hyvin vähiin, mutta lahjattomat harjoittelee, vai miten se meni. Kuva on toki jostain keväältä, mutta ihan pätevä vielä. Komea lainaratsuni on täynnä laatua, mutta onneksi itse tasaan tätä satulassa, ettemme ole aivan ylivoimaisia kaikessa.

(Kovan)onnensaappaat ovat valitettavasti menettäneet onnensaapasstatuksensa, sillä olen jo ehtinyt tehdä useamman startin ilman ruusukkeita tai mitaleja ne jalassa. Olemmepa kerran kieltäneet esteradalta uloskin, joten pakko kai se on myöntää ettei se aina ole ihan vaan siitä kiinni, mitä on päällä. Mitä ilmeisimmin kisoja ei siis voiteta pelkillä saappailla. Saappaina ovat kuitenkin ihan erinomaiset ja näin vuoden ahkeran käytönkin jälkeen pysyneet hyvässä kunnossa. Voin sikäli kyllä suositella Mountain Horsea (ja näitä Sovereign High Ridereita), mutta oma kokemukseni yli puolen vuoden odottelusta saappaiden saapumisessa vähän himmentää merkin suitsutusta. Kisahousutkin mulla on Mountain Horselta ja niistäkin kyllä tykkään tosi paljon. Ainut vika Jeanieissa on se, että hopeiset tikkaukset ei oikeastaan periaatteessa sovi ruskeiden saappaiden messinkiosien kanssa yhteen. Eikö kamalaa, pitää varmaan ostaa toiset.

P.s. Voin ottaa vastaan myös jonkun suuren puoliverisen vaikka blogilahjuksena. Tai ne uudet kisahousut ilman hopeisia yksityiskohtia. Näkyvyys taattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!