maanantai 14. marraskuuta 2016

Luonnollisin ranskalainen manikyyri

Tein vähän aikaa sitten maailman luonnollisimman ranskalaisen manikyyrin, joka herätti niin paljon ihastusta, että ajattelin sen ansaitsevan ihan oman postauksensa. Minua itseäni vaivaa monessa perusranskiksessa liian kova kontrasti valkoisen tipin ja muun kynnen värin välillä. Siksi harvemmin tulee tehtyä ihan klassista ranskista, vaikka tykkäänkin kovasti hillityistä tyyleistä. 

Keväällä ostin Kikosta läpikuultavan valkoisen nro 204, johon ihastuin alun epäröinnin jälkeen ihan täysillä. Crellyksikin sitä voisi varmasti kuvailla. Jo tuolloin mietin, miten se toimisi osana ranskalaista manikyyriä, johon se on pullon mukaan tarkoitettukin. Koko kynnellä olen sitä käyttänyt jo monesti ja aina se on yhtä ihana: tarvitsen kohta varapullon (tai pari). Nyt eräänä ideattomana lakkaushetkenä sain päähäni lopultakin testata mahdollisimman luonnollista ranskista. Laitetaan vertailukohdaksi kuva siitä, miltä kynsiharrastajan kynnet näyttävät nakuina. Tämä kuva on kesältä ennen kuin testasin vähän lyhyempää mallia. Teen tätä postausta vähän ex tempore, joten mulla ei ole tämän ajankohtaisempaa kuvamateriaalia tarjolla! Kuvasta näkyy, miten etenkin keskisormen kynnen reuna kääntyy sisäänpäin ja aiheuttaa viilaajalle harmaita hiuksia. Kynnen kärki ei nyt ihan ehkä valkoisesta mene, vaikkei mitään älyttömiä värjäytymiä olekaan.


Lakkasin pohjalle ensin pari kerrosta Lumenen täydellistä ranskispohjalakkaa, Gel Effect -sarjan nro 02 Runoni/Poetry. Hoen tätä varmasti aktiivilukijoille jo kyllästymiseen asti, mutta se vain on ihan täydellinen. Hempeä vaaleanpunanude, joka on hyvin läpikuultava eikä sillä ole tarkoituskaan saada peittävää jälkeä. Lakassa oleva aavistuksenomainen sinertävä shimmer taittaa kynneltä keltaisuuden pois, ja lopputuloksena on kuin oma kynsi mutta vain kauniimpana versiona itsestään. Tippitarran avulla lakkasin kärkeen yhden kerroksen Kikon läpikuultavaa valkoista ja päälle levitin vielä kiiltävän päällyslakan.


Muuta ei tarvittukaan. Mies kommentoi pariinkin otteeseen, että etkö sä lakannutkaan kynsiä ja naispuoleinen työkaverinikin ihmetteli nakukynsiä. Olisin voinut viettää näillä lakkauksilla vaikka miten kauan. (En muuten ole mitenkään erityisen tyytyväinen kynsien muotoon tässä kuvassa, mutta en vain jotenkin saanut niitä viilattua suoriksi ja luovutin ennen kuin viilasin koko pituuden pois!) Nuo kaksi yllä olevaa kuvaa kuuluvat muuten helposti Instagram-historiani suosituimpien kuvien Top 5 -listalle, ehkä jopa Top 3. Luonnollisuus tuntuu olevan pop.

Yritin saada kuvaan vangittua Lumenen lakan ominaisuuksia. Heijastuskohdasta näkyy sininen shimmer, jonka uskon olevan tämän lakan taikasana.


Ja alla vielä ystävykset yhdessä: 

Lumene 02 Runoni/Poetry ja Kiko 204 ♥

Pitäisiköhän tehdä tällaiset tulevalle Ranskan-matkalle? Onneksi enää ei monta viikkoa tarvitse pelätä Kikon lakan loppumista, sillä kohta pääsen Kikoon hankkimaan lisää!

6 kommenttia:

 1. Nää on kyllä kauniit. Itsekin välillä haluan tämmöstä luonnollista lopputulosta niin perus ranu/baby boomer hoitaa virkaa erittäin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heidi! Babyboomer on kans suosikki, tämmöisiä neutraaleja jaksaa katsellakin kauan.

   Poista
 2. On kyllä nätit! Toinen asia mikä on kiva on se kun on matka mitä odottaa. On ku laittas rahaa pankkiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! Voiku oliskin niinku laittas rahaa pankkiin matkan odottaminen :D Vaikka on se sikäli etten oo uskaltanut nyt ostella mitään ennen reissua :D

   Poista
 3. Erittäin kauniit ja luonnollisen näköiset. Mäkin tykkään enempi tallasesta ranskiksesta, ku sellasesta vitivalkoisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Just sellaista hainkin, kiva tietää että tämä toimii niin voi tehdä useamminkin.

   Poista

Kerro!