tiistai 22. marraskuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 38

Halusin Bow Thermo Top Coatin heti, kun näin siitä kuvia ensimmäistä kertaa. Sitten luin siitä arvosteluja enkä enää niin paljon halunnutkaan, kunnes taas halusin. Lopulta klikkasin sen ostoskoriin, kun teimme kimppatilausta Tiken ja Sonnen kanssa Hypnotic Polishille. Eräänä iltana lakkailin sen kynsilleni ja vähän petyin, miten harmaalta se näytti lämpöisenä enkä sitten keksinyt sille mitään koristeluja. Huomasin kyllä että kunnolla lämpimillä sormilla (kun olin kipitellyt juoksumatolla 5 kilometriä) sävy oli jo paljon kivempi nude eikä niin harmaa... mutta inspistä ei syntynyt, joten lakkailin tilalle jotain muuta. Pari viikkoa myöhemmin tuli uusintakierroksen aika ja nyt päästiin loppuun asti. Olen nähnyt tämän lakan päällä lähes yksinomaan mustia leimoja koristeluina ja päädyinkin itse ihan samaan - siinä nyt vain on järkeä.  


Tämä lakka siis vaihtaa väriä hieman maitoisen läpikuultavasta (lämpimänä) mustaan (kylmänä). Kirkas se ei ole, mutta en kyllä ole testannut värilakkojen päällä, miten paljon se vaikuttaa pohjaväriin. Kaksi kerrosta riittää tasaiseen lopputulokseen. Kun lakan antaa kuivua kunnolla, se vasta pääsee oikeuksiinsa, eikä näytä enää niin epämääräisen harmahtavan sävyiseltä. 


Leimat on tehty Konadin mustalla yhdeltä suosikkilaatoistani, kynsikoristekirppikseltä ostetulta MJ- laatalta nro XXVI. Mustalla leimaamisessa on toki se huono puoli, että kylmässä tilassa nuo koristelut eivät tietenkään näy. Muistan nähneeni, että joku oli leimannut shimmerisellä mustalla, joka erottui kivasti. Täytyypä pitää tuo mielessä ensi kerralla. Näin talviaikaan nimittäin ihan liikaa ei ole tuota kaunista sävyeroa näkyvillä, näihinkin kuviin on lämmitelty sormia vesihanan alla. Ilman päällyslakkaa Thermo Top Coat kuivuu mattapintaiseksi, mutta lohkeili kyllä varsin tehokkaasti pois ensimmäisellä testikerralla hyvinkin pian ilman suojaavaa päällikerrosta. HK Girlillä päällystettynä kesti ratsastusta ja tallitouhuja siinä missä muutkin lakat mulla kestää (eli hyvin). 

Tällaisten kynsien kanssa Thermo Top Coat -lakkaus kilpaili suosikkipaikasta:


Aivan kivoja oikeastaan kaikki. Yläoikealla irvistelevät vielä halloween-kynnet, alavasemmalla hohtelee aivan ihana Colors by Llarowen hololakka Plum Perfect. Instagramista voi tutkia muitakin lakkoja, laattoja ynnä muita tarpeellisia juttuja!

Oliko oikea suosikkivalinta? 

Lähden tästä katselemaan vielä viimeisiä kamppeita  kasaan ja herään aamulla puoli viideltä ehtiäkseni junaan ja lentokoneeseen. Ja Kikoon. Sehän se tärkein nähtävyys Ranskan pääkaupungissa on.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo lila lakka ja onhan noi ylimmät tosi näyttävät, ihanaa reissua (KIKOON) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sole! Oli kyllä huikee reissu (Kikoon). Pariisi on aika huikee.

      Poista

Kerro!