maanantai 19. joulukuuta 2016

Viimeisiä viedään - vuoden toiseksi viimeiset suosikkikynnet

Vähiin käyvät viikot tässäkin vuodessa. Tuli viime viikolla pienenä järkytyksenä, miten lähellä joulua jo mennään. Tänään ymmärsin, että joulunalusviikko on NYT. Mennyt ihan sumussa tässä nyt koko joulukuu, kolme viikkoa kadonnut elämästä ihan täysin sinne työjorpakkoon.

Nå, sånt är livet ibland. Nyt ehdin postata yhden satsillisen kynsiaskarteluja. Niissäkin on tahti hiipunut, kun nukkuminen on vielä kynsien lakkaamistakin kivempaa eikä aikaa todellakaan nyt ole ollut muulle. Tähän satsiin suosikeiksi valikoitui, yllättävää kyllä, yksinkertainen ja elegantti baby boomer -lakkaus, jonka tein Ranskan-matkaa varten. 


Alun perin suunnitelmissa oli laittaa näihin vielä hopeisia fleur de lys -siirtokuvia, mutta en malttanut! Ihanan simppeli ja hempeä liukuväri ei kaivannut mitään lisää. 


Baby boomerit pääsivät poseeraamaan lightboxin lisäksi myös Louvren Galerie d'Apollonissa, joka on yksi suosikkipaikoistani museossa. Vaikka olen käynyt Louvressa jo monta kertaa, aina löytyy jotain uutta ihasteltavaa. Museo itsessään ei ehkä juurikaan muutu vuosien varrella, mutta siellä vierailija on voinut muuttuakin - sen verran erilaisiin asioihin tälläkin kerralla kiinnitin asioita kuin edellisillä visiiteillä. Mulle Louvressa vietetty päivä on oleellinen osa Pariisin-matkaa enkä usko että enää voin jättää sitä väliin. Jo rakennuksen oma tuoksu on sellainen asia, mikä pitää kokea. 

Baby boomerissa käytin pohjalla Lumenen Runoni ja liu'utin siihen sekä Kikon valkoista crellyä nro 204 että Essencen valkoista cremeä, Wild White Ways.

Koska tässä on hetki vierähtänyt edellisestä suosikkipostauksesta, laitoin muiden lakkausten kollaasiin kuudet kynnet. Näitä voi tuttuun tapaan käydä tutkimassa Instagramista tarkemmin.


Baby boomerien jälkeen suosituimmat yleisön mukaan olivat nuo vasemman yläkulman terävät chevronit. Itse tykkäsin eniten glitterliu'usta ja noista oikean yläkulman violeteista negative spaceista. Nyt on tullut tehtyä jo parit hyvin jouluisat kynnet - mitä nyt on ehtinyt. Eiköhän se Ruby Pumps pidä pian kaivaa esiin! 

Menikö suosikit oikein tällä kertaa? Älkää stressatko liikaa joulusta :)

2 kommenttia:

  1. Pitikin heti rynnata seuraamaan sua Instassa, en tieda miten en oo sita tehnyt aikaisemmin! Noi chevron-kynnet on kylla makeet, ja baby boomerit tosi kauniit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai se olit sinä! Katsoin että joku Kata oli tykkäillyt, pitääpä käydä tarkemmin katselemassa sunkin profiilia! Kiitos ♥

      Poista

Kerro!